KOOL WTF HIP

VIDEO: Corey Taylor dă detalii despre viitorul album Slipknot

"Unul din cele mai autobiografice materiale scrise"

Într-un interviu acordat Musik Universe despre viitorul album Slipknot, vocalistul Corey Taylor a declarat că acesta va fi unul din "cele mai autobiografice materiale scrise."

"Colegii mei mi-au trimis înregistrările. Am 6 piese până acum şi sunt foarte, foarte bune. Sunt în forma demo, iar prin demo vreau să spun c-o să mai dureze puţin până vor fi gata."

Conform lui Taylor, în prezent lucrează la versurile a trei noi piese Slipknot, care vor apărea pe viitorul album: "Sunt foarte dark. Sunt probabil cele mai autobiografice versuri pe care le-am scris vreodată. Scriu versurile din punctul de vedere al unui bărbat care a trecut prin multe, nu unuia tânăr, ci al unuia mai în vârstă."

Cel mai recent turneu Slipknot s-a încheiat în noiembrie 2016, iar Taylor a început în 2017 un nou turneu cu proiectul său Stone Sour, trupă cu care va cânta pe 26 iunie la Arenele Romane, Bucureşti.

Despre apariţia noului material Slipknot, Taylor ne-a asigurat că acesta va apărea "cu siguranţă în 2019, când se vor termina toate înregistrările."



Apărut în octombrie, 2014, precedentul disc al trupei, .5: The Gray Chapter, s-a vândut în 132.000 copii în Statele Unite în prima săptămână de la apariţie şi a devenit No.1 în TOP Billboard 200.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook