KOOL WTF HIP

VIDEO: "Frunză verde foi mărunte", noul videoclip de la Bucium

Cei doi copii care apar în videoclip sunt fiica lui Cristi Răducanu, percuţionistul trupei Bucium, şi fiul lui Doru Trăscău de la Mono Jacks

Trupa de folk-rock ambiental Bucium lansează azi videoclipul piesei Frunză verde foi mărunte. Este primul single promovat de pe Mioriţa, viitorul material discografic, care beneficiază de transpunere vizuală.

Pentru această piesă au avut o perioadă lungă de mai bine de un an, în care au căutat o voce feminină potrivită. Au găsit-o, într-un final, piesa fiind interpretată de Dora Gaitanovici. Pe Dora au remarcat-o datorită celor de la Implant Pentru Refuz, cu care ea a colaborat la piesa Apus.

Videoclipul a fost filmat în decembrie 2015 şi este, de fapt, un prequel al unui videoclip mult mai amplu şi edificator care urmează să fie lansat până la sfârşitul acestui an.

În videoclip îl puteţi vedea pe actorul Bogdan Farcaş, despre care Andi Dumitrescu, liderul trupei Bucium, a declarat: “Pentru noi a fost omul perfect în acest rol. Suntem prieteni buni şi credem că este unul dintre actorii ce ar trebui să apară mult mai des în faţa publicului din România. Şi da, seamănă cu Liam Neeson tânăr.

Cei doi copii care apar în videoclip sunt fiica lui Cristi Răducanu, percuţionistul trupei Bucium, şi fiul lui Doru Trăscău de la Mono Jacks. Cei doi vor putea fi văzuţi şi în următorul videoclip, unde vor fi eroii principali.

Share pe Facebook