KOOL WTF HIP

VIDEO: Lars Ulrich recunoaşte cu nu este tocmai unul din cei mai tehnici toboşari

"Am fost întotdeauna concentrat pe piese. Am pus trupa pe primul plan, apoi tobele"

A fost anunţat public că Metallica va fi onorată pe 14 iunie de Suedia cu premiul Polar Music.

Această disctincţie internaţională a apărut în 1989 şi premiază anual muzicieni pentru "realizări semnificative în muzică şi/sau în activitatea muzicală."

Fiecare câştigător va fi onorat cu 1 milion de coroane suedeze, echivalentul a 125,000 $, pe care Metallica a anunţat că-i va dona în scopuri caritabile organizaţiei All Within My Hands Foundation.

În acest sens, Lars Ulrich a acordat un interviu în cadrul căruia a recunoscut că nu este unul din cei mai tehnici toboşari din rock:

"Am fost întotdeauna concentrat pe piese. Am pus trupa pe primul plan, apoi tobele, chitarele, care trebuie să alcătuiască un întreg. Trebuie să laşi mereu ego-ul la uşă şi să faci ce e mai bine pentru piesă, pentru muzică, pentru întregul sound.

Pentru mine, în ceea ce priveşte tobele, a fost întotdeauna mai important cum se integrează în ceea ce facem, când se pun accentele şi toate acestea la un loc pentru a da mai mult ritm şi dinamică. N-am fost niciodată interesat de a avea anumite abilităţi. <<Wow, tipul ăsta e foarte bun!>>. O fi, dar asta nu înseamnă că are balans sau că poate lucra cu orice trupă.

Şi aşa funcţionează lucrurile pentru mine. Am crescut ascultându-l pe Ian Paice de la Deep Purple, care este în mod evident foarte capabil. Îmi plac de asemenea Phil Rudd şi Charlie Watts, care sunt de asemenea capabili, dar, şi spun asta pentru cârcotaşi, cei doi nu sunt tocmai foarte tehnici. Însă sunt foarte buni în opinia mea căci au balans, ceea ce este foarte important.

Prin urmare, întotdeauna m-am raportat la tobe ca fiind parte din intrumentele unei trupe. N-am fost niciodată interesat să cânt singur, să stau singur într-un subsol şi să fac solouri de tobe cu orele. Nu e genul meu.

Aşadar, să fii parte din trupă, să scrii piese, să înregistreză, să fii parte dintr-o gaşcă, asta mi-a plăcut mereu
."



Sursă: The Prp

Share pe Facebook