KOOL WTF HIP

VIDEO: "No Horses" este noul clip politico-abraziv de la Garbage

"Întocmai ca în "Mississippi Goddam" a Ninei Simone, sau "Straight to Hell" de laThe Clash şi No Horses ne ţine pe linia de plutire, să nu o luăm definitiv razna în aceste vremuri cu adevărat tulburi"

Lansată luna trecută, piesa Garbage, No Horses, are acum şi videoclip. Toate încasările din drepturile de autor vo fi donate la sfârşitul lui 2018 unor cauze caritabile ale Comitetului Înternaţional al Crucii Roşii.

Clipul No Horses beneficiază de imagini cu revolte de stradă, poliţie înarmată, copii infometaţi, iar vocalista Shirley Manson apare în clip într-o mantie roşie cu glugă .

"Plecând de la observaţia că guvernele cu iau în considerare dorinţa oamenilor orbiţi fiind de propria lăcomie, atunci şi muzica trebuie să fie ca un şut în fundul acestora. Întocmai ca în Mississippi Goddam a Ninei Simone, sau Straight to Hell de la The Clash şi No Horses ne ţine pe linia de plutire, să nu o luăm definitiv razna în aceste vremuri cu adevărat tulburi", a declarat regizorul Scott Stuckey despre videoclip.

Sursă: NME

Share pe Facebook