KOOL WTF HIP

VIDEO: Slayer a lansat o serie de documentare despre începuturile trupei

Află ce job-uri au avut Tom Araya şi Kerry King înainte să-şi câştige existenţa din muzică

Nu mai este o noutate pentru nimeni, Slayer şi-a anunţat turneul de adio. În acest sens, pe canalul oficial de YouTube al trupei, a apărut prima parte a unei serii de documentare despre începuturile trupei, în care aflăm povestici cel puţin amuzante:

"L-am cunoscut pe Jeff Hanneman când dădea o probă să intre într-o trupă, undeva într-un depozit", îşi aminteşte Kerry King. "Cânta nişte piese pe care le ştiam la o chitară care era pe acolo. Atunci l-am întrebat dacă e în vreo trupa. Nu era. Vrei să cântăm împreună să vedem care e treaba? Ne-am pus pe treaba şi aşa a rămas."

Tot King povesteşte despre joburile pe care le-a avut înainte de a avea fi parte din fenomenul thrash metal. A lucrat şi la un pet shop şi la un teren de mini-golf.

"Odată mi-a zis unul să mă tund. I-am zis să sugă p..a. Şi m-a dat afară"

Nici viaţa basistului şi vocalistului Tom Araya nu era prea diferită la acea vreme.

"Eram în şcoală, îl ajutam pe taică-meu şi voiam să fac muzică. După ce am terminat liceul, am avut un job part-time la o firmă care producea matricole pentru uniforme. Era un job de vară. Au vrut să mă angajeze full-time. Dar eu voiam doar să fac bani să-mi pot permite să-mi văd de pasiunea mea cu muzica."

Cel de al doilea chitarist al trupei, Gary Holt, care l-a înlocuit pe Hanneman după ce acesta a murit, îşi aminteşte cum a descoperit Slayer în primele zile de existenţă a trupei sale, Exodus. Iar toboşarul Paul Bostaph, care a venit în trupă în locul membrului fondator Dave Lombardo, a povestit că i-a descoperit pe Slayer când cânta la o petrecere cu trupa sa, Forbidden.

"Vorbeam cu cineva şi dintr-o dată am auzit din camera alăturată o muzică", povesteşte Bostaph. "Mi-am cerut scuze persoanei cu care vorbeam şi m-am dus în acea cameră, fix în faţa boxelor. Acel moment a schimbat totul."



Ultimul turneu american al Slayer începe pe 10 mai, iar în deschidere vor cânta Lamb of God, Anthrax, Behemoth şi Testament.

Sursă: Rolling Stone

Share pe Facebook