KOOL WTF HIP

VIDEO: Vezi documentarul despre puştiul de 12 ani al basistul Metallica care a cântat în turneu cu Korn

Filmul este narat de însuşi Rob Trujillo

Tye Trujillo, fiul basistului Metallica, Robert Trujillo, a fost, la doar 12 ani, basistul care l-a înlocuit pe Fieldy în turneul pe care Korn l-a avut în acest an în America de Sud.

Din "motive neprevăzute", Fieldy n-a putut însoţi trupa în acest turneu, ceea ce i-a făcut pe membri acesteia să-i caute înlocuitor.

A fost un moment în care băieţii de la Metallica, Jonathan [Davis, vocalistul Korn] şi Fieldy pierdeam nişte timp într-un lounge într-un aeroport. Robert a venit şi ne-a arătat cum cântâ fiul lui la bas. Iar Jonathan şi Fieldy au fost, ceva de genul, ‘Woah, e foarte bun!'. Iar când Fieldy ne-a anunţat că nu poate veni cu noi în America de Sud, ne-a sugerat să-l încercăm cu Tye. Nu este doar o înlocuire orarecare. Este DNA-ul lui Robert Trujillo, unul din cei mai buni basişti de pe planetă. E incredibil cât seamănă cu taică-su”, poveşte chitaristul James ‘Munky’ Shaffer.

Sébastien Paquet, cameramanul oficial al trupei, a creat un documentar de 15 minute despre micul Tye Trujillo care a avut premiera în publicaţia Rolling Stone, care este narat de însuşi Rob Trujillo şi care poate fi urmărit mai jos.

Sursă: Rolling Stone

Share pe Facebook