KOOL WTF HIP

VIDEO: Vezi noul clip Linkin Park "Good GoodBye"

Noul album "One More Light" apare pe 19 mai

După featuringul lansat alături de Kiiara pentru single-ul Heavy, Linkin Park colaborează cu Pusha T şi Stormzy pentru piesa “Good Goodbye”, al doilea single promovat de pe cel de-al şaptelea album al trupei –One More Light

Lansat iniţial cu un lyric video, Good Goodbye are de astazi şi un videoclip oficial filmat într-un depozit transformat în teren de baschet din Los Angeles, California. Regia videoclipului este semnată de Isaac Rentz, în timp ce producţia piesei poartă semnătura lui Mike Shinoda şi Brad Delson. Strofele interpretate de rapperii Pusha T şi Stormzy sunt scrise chiar de aceştia.   

Acţiunea ni-I dezvăluie pe campionul NBA Kareem Abdul-Jabbar în rol de antrenor al unui meci de basket suprarealist, în care solistul trupei, Chester Bennington, se duelează cu diverse personaje. În arena îi sunt alături Mike Shinoda, Pusha T şi Stormzy.

„Sunt un fan al basketului. Când am compus această piesă, am vrut să captez acel moment din joc în care un jucător este eliminat de pe teren din cauza încălcărilor repetate de regulament, dar majoretele cântă şi îl conduc spre ieşire.”Mike Shinoda via Genius.com

Heavy, Battle Symphony şi Good Goodbye sunt doar trei din cele zece piese conţinute de noul album. Doar două săptămâni ne mai despart de 19 mai, data la care le vom asculta şi pe restul.

Share pe Facebook