KOOL WTF HIP

Vineri 19 mai, FiRMA revine pe scena clubului Control pentru a lansa un nou album ”Descântece. Vol II”

După lansarea noului album, trupa va anunţa şi planurile verii lui 2017

Vineri 19 mai, FiRMA revine pe scena clubului Control pentru a lansa un nou album Descântece. Vol II.

Concertul va dezvălui în premieră, ”live & electric”, píesele care vin sa închidă seria descântecelor într-o notă pozitivă, păstrându-şi amprenta pantentată cu succes pe scena rock-ului alternativ românesc în anii 2000, prin acordurile originale & solo-urile de chitară inconfundabile, lirica subtilă şi nu în ultimul rând de povestea vizuală marca FiRMA.

Open doors: 21.00h

Bilete la concert: 25 lei, disponibile în avans în Control ( la bar), sau online aici.

Cu fiecare dintre cele trei albume, FiRMA a propus o perspectivă nouă, demonstrând că nu au de gând să se cramponeze de anumiţi parametrii stilistici. Ca urmare, nici a doua parte a dublului album Descântece nu se putea dezice de acest concept.

Descântece – Vol. I  ieşea la lumină în octombrie 2014, după o perioadă lungă de reflecţie şi detaşare.

În stilul caracteristic, FiRMA a descris în imagini majoritatea (des)cântecelor de pe acest material discografic prin clipuri fascinante, experimente artistice îndrăzneţe, ieşite din tipare, regizate chiar de solistul trupei - Daniel ”Rocca” Stoicea. De la Baby is Crying sau La Orbire, viziunea artistului ne poartă printr-o multitudine de stări şi perspective vizuale şi prin clipurile pieselor de pe Descântece – Vol. I Copiii Cerului În Grădina Morţii , Două Suflete şi Prizonieri de război, ultimele două având cel mai puternic impact social şi spiritual.

Descântece – Vol. II vine cu poveşti care vor însuma expresivitatea din cei aproape 17 ani de existenţă, dar care vor surpinde negreşit.

Tot Ce Va Fi este single-ul şi clipul care anunţă seria descântecelor albe, fără să destăinuie ce va urma şi fară să traseze direcţia noului album, din punct de vedere al sound-ului.

După lansarea noului album, trupa va anunţa şi planurile verii lui 2017.

FiRMA îmbină genuri muzicale precum rock, pop, synth, blues & funk şi îi reuneşte pe scenă membrii de bază ai trupei, Rocca (voce/ chitară) şi Erhan (bas), cu Adrian Coman (chitară) din 2014 şi „Bărbuţă” C-tin Bărbăşelu ( percuţie).
 

Share pe Facebook