KOOL WTF HIP

Vocalista The Cranberries, Dolores O'Riordan, venise la Londra să colaboreze cu trupa metal Bad Wolves

Artista a decedat ieri dimineaţă, 15 ianuarie, într-un hotel din Londra la vârsta de 46 ani.

Trupa americană din Los Angeles, Bad Wolves, şi-a exprimat condoleanţele pe contul oficial de Twitter privind dispariţia bruscă a vocalistei The Cranberries, Dolores O'Riordan. Artista trebuia ca în cursul zilei de azi, 16 ianuarie, să reînregistreze vocea celebrului hit, Zombie, pentru a fi folosită de metaliştii Bad Wolves, care şi-au exprimat intenţia de a face un cover după aceasta.

"Zombie este o piesă incredibil de personală. Noi, cei din trupă, mereu am simţit abrazivitatea şi onestitatea lui Dolores, fie că era pe scenă, fie pe înregistrările din studio care ar trebui să folosească drept inspiraţie pentru toate formaţiile. Când am aflat că vrea să cânte varianta noastră de piesă, a fost unul din cele mai mari complimente pe care noi, ca trupă, le-am putut primi", a declarat vocalistul Bad Wolves, Tommy Vext.

Bad Wolves a semnat de curând un contract pentru viitorul album cu casa de discuri Eleven Seven Music, al cărui CEO este Allen Kovac, care a fost anii de zile managerul The Cranberries. Când a auzit varianta Bad Wolves la Zombie, a ştiut că va fi una specială şi i-a trimis-o lui O'Riordan. Vocalista The Cranberries, a acceptat să cânte cu trupa din Los Angeles, iar sesiunile de înregistrări în studio erau programate azi, 16 ianuarie.

Allen Kovac, CEO Eleven Seven Music, a declarat:

"De prima oară când am întâlnit-o pe Dolores, am ştiut că este foarte talentată. Faptul c-am fost managerul The Cranberries şi de asemenea martor la realizarea piesei Zombie, unul din cele mai mari hituri din toate timpurile, a fost pentru mine, profesional vorbind, o mare onoare. Când mi-a fost sugerată colaborarea dintre Bad Wolves şi Dolores, am fost foarte încântat că voi fi din nou parte din magia pe care ea o putea crea. Sunt alături de copiii ei şi sper că vor fi bine, în ciuda tragicului eveniment. Vestea că prietena mea, Dolores, a murit m-a şocat profund. Am lucrat cu The Cranberries la Universal Records şi de atunci am comunicat adesea. Părea plină de viaţă, pusă pe glume şi bucuroasă că ne-a văzut zilele acestea pe mine şi soţia mea."

O'Riordan a decedat ieri dimineaţă, 15 ianuarie, într-un hotel din Londra la vârsta de 46 ani. Nu se cunosc detaliile decesului.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook