KOOL WTF HIP

White Walls concertează alături de Breathelast, W3 4R3 NUM83R5, COD şi Adi Tăbăcaru

25 noiembrie / club Fabrica

După ce anul 2017 a fost unul plin de turnee, iată că formaţia constănţeană WHITE WALLS încheie perioada concertelor cu un eveniment ca între prieteni –„One Night With Friends For A While” – alături de trupele BREATHELASTW3 4R3 NUM83R5 şi COD, cu o apariţie specială a toboşarului Adi Tăbăcaru.

Evenimentul va avea loc în data de 25 noiembrie în club Fabrica din Bucureşti şi reprezintă ultima cântare a trupei White Walls până la lansarea celui de-al treilea album din carieră, cel mai probabil în toamna anului 2018.

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.AmBilet.ro la preţul de 20 lei, iar în seara evenimentului, acestea vor putea fi găsite la intrare, la preţul de 30 lei (în limita biletelor disponibile).

W3 4R3 NUM83R5

W3 4R3 NUM83R5 reprezintă, într-un fel, continuarea defunctului proiect Deliver The God, prin prisma faptului că în trupa sunt 3 foşti membri (Alinesku, Cripi si Silviu) care au continuat cu o abordare muzicală mult mai melodica, stilul fiind un melodic metalcore, cu riffuri groovy si cu breakdownuri catchy completate de FX samples.   

După ce în toamna anului 2016 s-a produs prima schimbare de componenţă, iată că la finalul lunii august 2017, colaborarea cu Silviu la voce s-a încheiat, astfel încât trupa a cooptat un membru nou, Andrei Dusca. Totodata, membrii au decis demararea înregistrărilor primului album W3 4R3 NUM83R5, care va conţine şapte piese, proces în curs, şi lansarea a doua videoclipuri. Albumul este preconizat să fie lansat în primăvara anului 2018. 

BREATHELAST

Fondată în anul 2010, trupa Breathelast şi-a început activitatea cu un line-up şi stil muzical diferit (Nu-Metal / Aternative), schimbarea venind odată cu plecarea toboşarului şi basistului din trupă, ceea ce a determinat o reinventare atât a sound-ului Breathlast, cât şi a componenţei.

Cu membri având un background din zone diferite ale underground-ului, Breathelast a concertat de-a lungul timpului cu trupe precum Born From Pain, Veil Of Maya, Give ‘em Blood şi multe altele.

ADI TĂBĂCARU

Absolvent de Master al Universităţii de muzică din Bucureşti, Adrian este recunoscut ca toboşar, producător şi compozitor pentru formaţiile Taine  şi Souptrip.

Proiectul solo al lui Adrian  este o sinergie între muzică, lumină şi imagine, unde toate aceste elemente, perfect sincronizate, se contopesc într-o experienţă audio-vizuală unică, ghidată de o varietate de culori şi de structuri ritmice, împletite cu o diversă fuziune de stiluri muzicale ce porneşte de la muzică clasică, Fusion-Jazz, Prog. Rock până la muzică Electronică şi Dubstep

Anul trecut, Adrian a reprezentat România la Warsaw Drum Festival, iar de-a lungul timpului, acesta a colaborat cu mai mulţi artişti bine cunoscuţi in România şi Israel, precum Adrian Buciu-flaut, Mandela Gajol-flaut, Andreea Timiras-cello, Tom Brandus-pian, Petre Iftimie-chitară, Andrei Popa-chitară, Dragoş Creţu-voce si Itamar Meir-didgeridoo.

COD

COD este o trupă stabilită în Bucureşti ce aduce pe scena românească un sound original cu influenţe de un amestec fin al stilurilor, precum southern şi stoner rock, cu urme de senzatie grunge..

Formata in Târgovişte în anul 2003, trupa a trecut prin diferite schimbări atât din punct de vedere al membrilor săi, cât şi din punct de vedere al stilului abordat (pornind de la heavy metal şi hard rock). Aceste călătorii au definitivat stilul pe care îl reprezintă C.O.D. în prezent.

Share pe Facebook