KOOL WTF HIP

INTERVIURILE ROCK ON: Cum se organizează REZISTENŢA ELECTRONICĂ şi alte aventuri ale vieţii de noapte din Bucureşti

Despre eveniment ne vorbesc Bogdan Munteanu (Munteanu peste tot), Andrei Bucureci (Crowd Control) şi Andrei Irode

Pe 2 martie are lor prima ediţie Rezistenţa Electronică în club Quantic, în care putem vedea trupele Crowd Control, Omelette, Tourette Roulette şi Karpov Not Kasparov, alături de Andrei Irode şi invitaţii săi şi Călin.

Proiectul Rezistenţa Electronică este energia pasionaţilor de muzică electronică independentă din România. Acest gen muzical este încă prezent în industria muzicală naţională şi are un loc şi rol special. Totodată, proiectul pune în evidenţă faptul că mai multe entităţi cu valori similare pot conlucra pentru un scop comun.

Bogdan Munteanu  (Munteanu peste tot), Andrei Bucureci (Crowd Control) şi Andrei Irode au venit la INTERVIURILE ROCK ON să ne vorbescă despre atât despre eveniment, cât şi despre ce înseamnă aventura organizării de evenimente de club în Bucureşti.



Crowd Control este un proiect bucureştean de electro-fusion care invită cu fiecare performance într-o călătorie deosebită la graniţa subţire dintre manifest social, vizualuri animate cu colaje suprarealiste şi muzică independentă.

Componenţă:

Cosmin Coshmelin Gabăr – Production, Drums, Synths, Digital Drums
Andrei Bucureci aka Intimidatah – Vocals, Spoken-Word
Razvanescu Gabăr – Synths, Production, Strings & Pianos

https://www.facebook.com/CrowdCTRLRO/

Omelette este o trupă synthpop/synth-punk cu influenţe din anii ’80 şi accente electronice personale moderne, înfiinţată în 2015 în Bucureşti. În octombrie 2017, Omelette a lansat albumul de debut „With a Rose, with a Fire”, ce include piesele “Kissing” şi “Luna”, difuzate în heavy-rotation la radiourile dedicate.



Componenţă:

Dez (voce/compoziţie)
Alin Zabrauteanu (compoziţie/ sound production)
Vali Chincisan (visuals)

https://www.facebook.com/omeletteofficial/

Tourette Roulette este una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, oscilând de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll.



Trupa s-a format în vara anului 2014 şi a împrospătat scena muzicală alternativă cu un sound cameleonic şi cu videoclipuri cu o abordare îndrazneaţă precum “Stars”, “Games”  şi “DISCO GIGI”.

www.facebook.com/touretterouletteband/

Karpov not Kasparov este unul dintre cele mai bune produse de export synth-pop/dance/electronic din România ce a cântat în ultimii ani pe scene de club şi la festivaluri din toată Europa (de la Londra la Berlin, de la Oslo la Milano, de la Paris la Viena).



Sunetul lor aminteşte de disco-ul anilor ’80 fiind optimist şi dansabil. Se simt şi unele influenţe jazz sau folclorice. Albumul lor din 2016 a fost declarat “cel mai bun al anului” de revista Scena9 şi “probabil cel mai bun album electronic din România ultimilor 30 de ani” de blogul muzical Muzici&Faze.

https://www.facebook.com/KarpovNotKasparov/

Andrei Irode a fost implicat în multe proiecte muzicale, dar mai degrabă în calitate de organizator, nu de producător, DJ sau artist. În cadrul acestui proiect, el antamează nume sonore din industria muzicală.



Mi se pare că muzica viitorului reprezintă o colaborare a tuturor genurilor muzicale: electro, hip hop, metal. În momentul de faţă observ o supra nisare a muzicii, lucru cu care nu sunt de acord. Cred într-o scenă unită, cred în colaborarile între artişti care provin din medii diferite.”

https://www.facebook.com/andrei.irode/

Calin spune despre el că este un “înşiruitor entuziast de track-uri”. Cei care i-au ascultat set-urile din 2011 şi până în prezent, spun că-i mai mult de-atât. Pasionat de sound-urile care se regăsesc în stiluri muzicale diferite, dar adunate preponderant în jurul genului Electronică, el reuşeşte să împrumute publicului sau dragostea de sunet, dintr-un impuls şi nerv continue.



https://www.facebook.com/ccalin75/

Munteanu este promoter si organizator de evenimente din Bucureşti.



Pe a sa pagină de Facebook promovează oameni faini şi creativi din Bucureşti, artişti, trupe, localuri, concepte inovative, evenimente ce au loc în Bucureşti (spectacole de teatru independent, concerte, expoziţii, tururi ghidate, spectacole de dans contemporan, festivaluri etc.).

https://www.facebook.com/MunteanuRecomanda/

Biletele pot fi achiziţionate în avans aici.

Share pe Facebook