KOOL WTF HIP

Piesa Metallica, "Here Comes Revenge", a apărut în urma morţii unei fane a trupei

Află toată povestea acesteia istorisită de James Hetfield

Conform The Pulse of Radio, liderul Metallica, James Hetfield a declarat pentru Virgin Radio că piesa Here Comes Revenge de pe cel mai recent album al trupei Hardwired... To Self-Destruct a fost inspirată după moartea tragică a unei fane ale trupei.

"Există un cuplu care a venit la mult prea multe concerte Metallica pentru că fiica lor, care ne iubea foarte mult, a fost omorâtă de un şofer beat."

Hetfield a continuat: "M-a pocnit în moalele capului, cum reuşesc oamenii ăştia să mai găsească ceva pozitiv pe lumea asta care să-i conecteze cu fiica lor din nou, care în cazul de faţă este Metallica, muzica pe care ea o adora, în loc să îmbrăţişeze tristeţea şi să atace în toate părţile. M-am pus în locul lor şi m-am gândit cât de puternică ar putea fi răzbunarea, dar de fapt nu ţi-ar aduce nicio satisfacţie."

"Era atât de tânără. Cum să nu scos din minţi? Cum să nu te duci să-l cauţi pe criminal? Acest cuplu a ales însă să stea conectaţi cu fiica lor prim muzică. Şi continuă să vină la concertele noastre. Suntem şi prieteni acum. Ei au trecut prin ceva prin ce eu n-aş putea."



Pe 10 noiembrie va reapărea pe piaţă varianta reeditată a clasicului album din 1986, Master of Puppets.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook