KOOL WTF HIP

10 candidaţi care îl pot înlocui pe Eddie Vedder în turneul Templul Of The Dog

Nu e sigur că Eddie Vedder este disponibil pentru turneu

Temple Of The Dog este primul super grup grunge care a apărut din fuziunea dintre Pearl Jam şi Soundgarden. Chris Cornell, front-man-ul Soundgarden este şi vocea principală a tuturor pieselor de pe celebrul disc apărut în 1991.

Acest disc a apărut în memoria primei victime a consumului de droguri a muzicii grunge, Andrew Wood, front-man-ul Mother Love Bone.

Piesa de rezistenţă a discului este insă Hunger Strike, iar vocalistul aici este Eddie Vedder. Şi în cazul de faţă nu vorbim doar de o altă piesă grunge, ci de un adevărat regal, în care interpretarea lui Vedder duce acest cântec la cu totul alt nivel.



Se prefigurează insă intrebarea, dacă vocalistul Pearl Jam va fi disponibil pentru viitorul turneu Temple Of The Dog.

Iată zece candidaţi care i-ar putea ţine locul lui Vedder:

Perry Farrell

Deşi front-man-ul Janes Addiction este din cu totul alt registru,  acesta ar putea fi o surpriză placută, doar şi prin aceea ca Pearl Jam şi Soundgarden au o istorie comună cu acesta.


William DuVall

Acesta a petrecut mare parte a ultimului deceniu suplinind cu success lipsa lui Layne Stanley, dovendindu-se un inlocuitor competent al acestuia. Ar fi probabil cel mai potrivit candidat să aibă propria şansă să interpreteze propria variantă la Hunger Strike.


Kevin Martin

Front-man-ul Candlebox ar fi un mare plus pentru Temple Of The Dog. Vocea lui are pur şi simplu ceva distinct. N-ar fi Eddie Vedder, dar ar fi ce trebuie.


Shirley Manson

Singura femeie din listă, Shirley are capacitatea de a te captiva cu timbrul ei plin şi uşor tabagic. Cel mai probabil prezenţa lui Shilrley Manson are capacitatea de a te surprinde plăcut, iar vocea ei pe Hunger Strike ar satisface şi cele mai pretenţioase urechi.


Mark Lanegan

Omul, mitul, legenda. Fostul solist Screeming Trees ar fi de asemenea o alternative câştigatoare să-l înlocuiască pe Eddie Vedder. Performanţele sale alături de Queen Of The Stone Age fac dovada faptului că Legan se poate adapta cu uşurinţă la o mare varientate de stiluri.


Billy Corgan

Doar şi pentru că şi Corgan este un icon incontestabil al anilor 90, o colaborare cu Temple Of The Dog pentru Hunger Strike ar fi cel puţin interesantă. Mai mult, prezenţa acestuia pe aceeaşi scenă alături de Chris Cornell şi băieţii de la Pearl Jam ar fi ceva de neratat.


Thom Yorke

Să ţi-l imaginezi pe front-man-ul Radiohead inlocuindu-l pe Vedder este pur şi simplu este avangardă în cel mai pur sens al termenului. Cel mai probabil Yorke ar îndrepta microfonul spre public, şi l-ar lasă pe acesta să-I facă treaba lui Eddie Vedder.


Myles Kennedy

Fie că domină scena alături de Slash & The Conspirators, sau de Alter Bridge, Myles Kennedy este un vocalist cu foarte multă forţă, pur şi simplu incapabil să dezamagească. CV-ul lui este unul impresionant, iar timbrul său ireal. Nimic nu poate merge prost cu Myles Kennedy, aşa că de ce n-ar fi poate cel mai in măsură să cânte Hunger Strike.


Jerry Cantrell

Fie că a cântat singur, fie că i-a dublat mereu pe Layne Stanley şi William DuVall, chitaristul Alice In Chains ar putea fi omul potrivit la locul potrivit, cântând Hunger Strike, doar şi prin aceea că face parte din aceeaşi gaşcă de muziceni din Seattle.


Neil Young

Cine ar fi până la urmă mai in măsură să-l inlocuiască pe Eddie Vedder, in caz că acesta n-ar fi disponibil, dacă nu Unchiul Neil. În fond şi la urma urmei, el este naşul grunge-ului, iar Hunger Strike chiar sună a piesă scrisă de Neil Young. Istoria lui lungă şi prietenia strânsă cu front-man-ul Pearl Jam îl face cea mai bună opţiune.

Sursă: AlternativeNation
 

Share pe Facebook