KOOL WTF HIP

10 piese alese pe sprânceana lui Moş Crăciun pentru nişte sarmale heavy metal

Din sumar spicuim pentru dumneavoastră: Alice Cooper, Amon Amarth, Twister Sister, Rob Halford, King Diamond ş.a.

Aşa cu nimeni nu vorbeşte mai mult de Dumnezeu precum ateii, şi de Crăciun, fie că vorbim de muzicieni, fie că vorbim de simpli pasionaţi de rock, mereu se găseşte câte un grinch care visează să lege bradul de lustră cu vârful în jos.

Avem aici 10 piese pe care orice grinch rock and roll ar trebui să le aibă în playlist pe post de colinde:

ALICE COOPER Santa Claus Is Coming To Town

Alice Cooper a decis într-o zi că celebrul colind Santa Claus Is Coming To Town are nevoie de o reintepretare ceva mai dark şi cu riff-uri heavy. Rezultatul îl găsim mai jos:



AMON AMARTH Viking Christmas

Nu există imagine mai idilică de Crăciun, decât o sanie cu cai, o ninsoare ca-n poveşti şi o boxă conectată prin blue-tooth din care să cânte colindul de mai jos.



TWISTED SISTER Heavy Metal Christmas

Piesa asta pare perfectă pentru rockerul peste 40 ani pe care îl mai vezi pe la concerte purtând un tricoul Motorhead cu burtă şi pe care ţi-l poţi imagina făcând bradul şi bucurându-se de câteva sticle la whisky, cadou de Moş Crăciun.

Versuri precum “On my heavy metal Christmas my true love gave to me a tattoo of Ozzy” sau “On my heavy metal Christmas my true love gave to me Four quarts of Jack” vorbesc de la sine.



BLASKO, JOHN TEMPESTA, DEZ FAFARA, DOUG ALDRICH  Rudolph the Red Nosed Reindeer

Aici avem un caz nu tocmai clinic, dar cu siguranţă bahic de all-star group, care i-a reunit pentru compilaţia We Wish You A Metal Xmas And A Headbanging New Year pe Dez Fafara [Devildriver/Coal Chamber], Rob ‘Blasko’ Nicholson [Rob Zombie], alături de Doug Alrich şi John Tempesta. Greu de estimat câte sticle de alcool a strâns femeia de serviciu din studio după ce această piesă a fost înregistrată.



HALFORD Holy Night

Nimic mai induioşător decât să asculţi colindul lui Rob "Metal God" Halford şi să ţi-l imaginezi îndrăgostit împodobind bradul alături de alesul inimii sale.



KING DIAMOND No Presents For Christmas

Ai fost tot anul rău, nesuferit, antipatic, cel mai probabil eşti bi-polar şi te evită toată lumea de Crăciun. Pe lângă că ai profilul psihologic al lui Grinch, piesa de mai jos este pentru tine.



KORN Jingle Balls

Howww, howwww, howwwwww! The Grinch Family a deturnat sania lui Moş Crăciun, l-au sechestrat şi nici nu vrem să ne imaginăm ce au păţit bieţii reni.



AUGUST BURNS RED Flurries

Presupunând că eşti genul ăla pentru care muzica înseamnă doar heavy metal şi vrei să o enervezi pe maică-ta că nu a fiert bine sarmalele, piesa de mai jos s-ar putea să-ţi fie de folos.



TYPE O'NEGATIVE Red Water (Christmas Mourning)

Dacă nu ai fost tocmai un om bun, trebuie să ştii că există o cameră în iad unde o să stai cel puţin 1000 ani şi o să asculţi zilnic la volum maxim colindele lui Fuego şi o să "te bucuri" de efectele terapeutice ale Lerului lui Hruşcă.

Până atunci mai e, aşa că poţi să foloseşti ca antidot "veselia" de mai jos, cu versuri alese precum "Black lights hang from the tree, accents of dead holly"



DIO, TONY IOMMI, RUDY SARZO, SIMON WRIGHT God Rest Ye Merry Gentlemen

Nu ne este foarte clar dacă s-a inventat până acum genul heavy metal christmas, însă dacă e să presupunem că acesta exista, piesa de mai jos ar fi clar "şlagărul" absolut.



Sursă: MetalInjection

Share pe Facebook