KOOL WTF HIP

Acel moment din viaţa unei trupe rock când o dă de gard cu o piesă de Crăciun: Smashing Pumpkins

Hohoho, Billy Corgan!!!

Aţi citit bine. Vorbim despre un cântec de Crăciun în varianta Smashing Pumpkins. Nu că ar fi ceva ce nu s-a mai văzut. Erau totuşi vremuri când mulţi muzicieni din diferite stiluri îşi mai rotunjeau veniturile cu câte un album de Craciun, dar totuşi vorbim despre Smashing Pumpkins.

Adica, WTF!

Imaginiţi-vă o compilaţie cu hituri de Crăciun cu Nine Inch Nails, Marilyn Manson, Dimmu Borgir, Gojira sau Mastodon cântând despre zurgălăii lui Rudolph.

Mai mult, piesa Rudolph the Red-Nosed Reindeer avea să apară în momentul în care Billy Corgan & Co. culegeau laurii izbutitului album Siamese Dream.

Nu ştim ce consuma Corgan la acea vreme, cert e că nu prea a reuşit nici să nimerească versurile corect, cântând "then all the others loved him" în loc de "then how the reindeer loved him", ceea ce ar fi putut fi scuzabil, dacă nu am fi vorbit totuşi de un celebru cântecel de Craciun.

O altă particularitate a acestei variante este chitara lui James Iha, care se aude accidental de vreo câteva ori, ca şi nu n-ar fi fost acolo de fapt.

Bomboana pe colivă privind această încercare absolut nereuşită a celor de la Smashing Pumpkins este însă faptul că piesă avea să apară pe o compilaţie rară, numită No Toys for OJ [Simpson n.a.].

Touche!

Sursă: Grunge.com

Share pe Facebook