KOOL WTF HIP

Albume noi, reuniuni surpriză şi marile pierderi din 2016

A fost încă un an memorabil pentru rock şi metal ca vom lua bune cu rele.

2016 a fost din păcate un an marcat de tragedia cu pierderea câtorva de neînlocuit legende rock, precum David Bowie, Leonard Cohen, Prince şi legendarul baterist Megadeth, Nick Menza.

Acest an a însemnat însă şi confirmarea turneului Guns N'Roses, cu revenirea în trupă a basistului Duff McKagan şi chitaristului Slash.

Rămânând la Axl Rose, foarte neaşteptat şi controversat a fost şi faptul că acesta l-a înlocuit pe Brian Johnson la AC/DC, acesta din urmă riscând să-şi piardă definitiv auzul, dacă ar mai fi continuat să facă un turneu alături de Angus Young & Co.

Tot la capitolul reuniuni, pentru o serie de concerte în Chicago şi la Denver Riot Fest, Danzig a revenit in Misfits, iar vocalistul Danny Worsnop s-a întors în Asking Alexandria, după ce o vreme s-au porcait in presă.

Marile surprize ale anului au fost holograma lui Ronnie James Dio care a cântat la festivalul Wacken şi cele trei albume surpriză venite de la Avenged Sevenfold şi Metallica şi Iggy Pop.

Nu a fost mai mult pentru acest an, inclusiv întoarcerea lui Joey Jordison la muzica, o hologramă Ronnie James Dio, un album surpriza din Avenged Sevenfold şi, în cele din urmă, un nou album de la Metallica!

Share pe Facebook