KOOL WTF HIP

Bizareriile sexuale şi poveşti din viaţa lui Marilyn Manson

Nu citiţi, dacă nu aveţi peste 18 ani. Nu fiţi lupi moralişti. Nu vă transformaţi în judecători.

Pe numele său real, Brian Hugh Warner, Marilyn Manson a ajuns în scena mainstream al rockului cu cel de al treilea material discografic al său, Antichrist Superstar.

Odată cu acest aspect, Manson a devenit şi unul din cele mai controversate personaje, când fascinant de inteligent, când incredibil de pueril, o figură în jurul căreia s-au născut foarte multe mituri urbane.

Cât de adevărate şi căt nu sunt poveştile care circulă despre această eminenţă cenuşie rock'n'roll, vom afla în cele ce urmează.

 

S-a spus despre criminalii de la liceul din Columbine erau fani Marilyn Manson. Se pare că acesta de fapt nu-l plăceau

Una din cele mai controversate poveşti în care Manson a fost implicat a fost asocierea numelui său cu masacrul de la Liceul Columbine, din Colorado, Statele Unite, care a avut loc pe 20 aprilie 1999, când doi elevi care învăţau aici, Ed Harris de 18 ani şi Dylan Klebold de 17 ani au omorăt 15 persoane prin împuşcare şi au rănit alte 30.

Nenorocirea care s-a întâmplat acolo a şocat America şi a provocat foarte multe dezbateri. Printre cauzele care au dus la acest masacru, s-a vehiculat şi ideea, că cei doi puşti, deveniţi criminali peste noapte, erau nişte proscrişi goth care ascultau muzica lui Marilyn Manson, fapt care l-a făcut pe acesta să-şi anuleze mai multe concerte.

Ancheta a dovedit că cei doi liceeni criminali nu aveau vreo legătura cu Marilyn Manson. Dacă tot vorbim despre muzici, cei doi erau pasionaţi mai de grabă de rockul german, de trupe precum Rammstein şi KMFDM.

Mai mult, se pare că Ed Harris era un psihopat hotărât să omoare cât mai mulţi oameni şi că a folosit tehnici de recrutare specifice organizaţilor teroriste, dar singurul său recrut a fost Dylan Klebold, un adolescent deprimat cu gânduri de sinucidere.

În concluzie, când astfel de nenorociri se întâmplă, e o constantă că unii se grăbesc să arunce cu piatra în personaje pe care ei le consideră vinovate, fără nici cel mai mic argument solid în acest sens. Şi uite aşa a fost numele lui Manson târât în acest masacru.

 

Întâlnirea lui Manson cu un fan devotat

În 1994, Marilyn Manson şi băieţii din trupă se aflau în studioul de înregistrare cu liderul Nine Inch Nails, care i-a produs căteva albume, pentru înregistrarea unui B-sides, pentru Lunchbox, unul din single-urile de debut ale lui trupei.

În timpul înregistrărilor Manson a primit în studio o groupie-girl, care pentru că era surdă, avea şi un aparat auditiv.

Manson i-a spus domniţei să se dezbrace şi împreună cu Reznor i-au împodobit trupul gol cu bacon şi şuncă şi au şi filmam momentul.

Povestea nu se opreşte aici, Manson a pus-o pe fată să presteze un blowjob pentru colegii lui de trupă, Twiggy Ramirez şi Madonna Wayne Gacy.

Escapada a continuat cu sex anal şi cu Gacy care zbiera în urechea fetei, că vrea să se cufurească în aparatul ei auditiv.

Lucrurile s-au terminat cu Manson şi Twiggy urinând pe trupul fetei pe care apoi l-au acoperit cu somon crud.

Toată această povestire există în cartea Long Hard Road Out of Hell, biografie pe care Manson a scris-o despre el însuşi.

 

Primele lui show-uri

Despre diavol se spune că este un mare entertainer, iar discul Antichrist Superstar a fost un şoc pentru tot americanul de rând la acea vreme. Nici nu se diluase bine povestea cu anticristul, căci Manson venea deja în 1998 cu următorul album, Mechanical Animals.

Coperta discului îl înfăţişează pe acesta ca un extraterestru androgin în costum de latex, ceea ce a făcut ca mai mulţi comercianţi să refuze comercializarea albumului.

Floarea la ureche, faţă de ce descrie Manson în cartea sa despre primele lor show-uri, în care pe scenă apărea o femeie însărcinată, înfăşurată într-un drapel nazist, care mima un avort pe o masă de călcat. Minunat, este?!

 

Ciudăţenile sexuale ale lui Marilyn Manson

Povestea cum că şi-ar fi scos două coaste, ca să-şi poată facă singur o felaţie este doar...folclor urban. Dar asta nu înseamnă că sexul cu Manson e presărat cu vanilie şi petale de trandafir.

Întotdeauna a ţinut să sublinieză că este un timid, dar asta nu-l face decât să pară o lebădă în chiuvetă.

Într-un interviu din ianuarie 2005 pentru revista Rolling Stone, Manson se lăuda că are parte de sex cam de cinci ore pe zi. Mai mult, o starletă porno l-a părăsit pentru că nu i-a făcut faţă apetitului său sexual de nestăvilit.

O partidă de amor profund carnal pentru majestatea sa, Marilyn Manson, trebuie să se întâmple într-o cameră întunecată, cu cearşafuri negre, iar lenjeria intimă nu trebuie niciodată se coboare mai jos de glezne. De ce? Pentru că se teme că poate lua foc casa şi trebuie să aibă mereu hainele la îndemână. Nu e uşor să fi Marilyn Manson.

 

Acuzaţia de agresiune sexuală

Pe 30 iulie 2001, Marilyn Manson a avut un concert într-o suburbie din Detroit. Mai mult dezbrăcat decât îmbrăcat, la un moment dat în timpul cântării, Manson şi-a concentrat atenţia pe un bodyguard din faţa scenei, pe numele său Joshua Keasler. Se pare că l-a scuipat pe acesta pe cap, şi-a înfăşurat picioarele în jurul acestuia şi şi-a frecat organele genitale ge gâtul lui.

Cinci săptămâni mai târziu, Manson a aflat că Joshua Keasler n-a gustat gluma. A fost arestat pentru agresiune sexuală, a plătit o amendă de 4000 $, plus daune morale bodyguardului, dar suma nu a fost divulgată publicitaţii...probabil una destul de mare.


 

Ce colecţionează Manson

Marilyn Manson este un rock-act, dar personajul Manson este primul care recunoaşte că nu este, cum se spune, cu toţi boii acasă.

Acestea fiind spuse, n-ar trebui să ne surprindă ce urmează să aflăm despre ce colecţionează acesta.

Manson deţine un tablou care înfăţişează un clovn, acesta fiind pictat de criminalul în serie John Wayne Gacy, cutii vechi de luat prânzul, scheletul unei fete de patru ani, scheletul unui om de peste doi metri care stă într-un scaun cu rotile şi un tub de Zyklon B, produs chimic folosit de nazişti pentru exterminarea evreilor în cel de al Doilea Război Mondial.

În conformitate cu declaraţia fostului său coleg de trupă, clăparul Madonna Wayne Gacy, când acesta l-a dat în judecată în urma unor neînţelegeri, Manson ar mai deţine, pe lângă cele două schelete, nişte faianţă şi covoare naziste, plus o mască africană făcută din piele de om.

Rock starul a negat privind suvenirurile naziste, cât despre mască, să sperăm că nu este făcută din ce se spune că este.

 

Problemele cu alcoolul

Lui Marilyn Manson nu-i sunt străine problemele cu alcoolul. În primii ani de existenţă ai trupei, acesta era mare consumator de whiskey, fapt care a dus la momente în care se tăia singur pe scenă. În ajunul a anului 1999, Manson a descoperit absinthul, care a devenit pentru o bună vreme partenerul său de viaţă.

Se pare că la acea vreme, rock-starul era convins că va veni sfârşitul lumii, ceea ce l-a făcut să petreacă acele zile în sudul Franţei cu prietenul lui, Johnny Deep. Se pare că cei doi au dat o fugă până la Praga să cumpere absinthul câştigător. Dacă o vodkă sau un whiskey are alcool de 40 g, în cazul absinthului vorbim despre 45-75 g.

Manson a fost într-atât de încântat de absinth, încât în 2007 şi-a lansat propria sa marcă, Mansinthe. Cu toate astea, a recunoscut că nu consumă din propriul absinth pentru că este prea tare pentru el, acesta având 66 g.

În 2015, Manson a declarat că a renunţat să mai consume bautura verde, pentru că îl face să se simtă sărac şi nebun.

Conform Celebrity Net Worth, averea sa este undeva la 25 milioane $, aşa că puţin probabil să devină sărac. Despre nebunie, nu băgăm mâna în foc. Ideea e că s-a declarat mulţumit de faptul c-a renunţat la absinth şi că e mult mai bine doar cu vodkă şi marijuana.

Se pare că n-a fost de bun augur totuşi. În 2016, din cauza băuturii, Manson a dat chix în vreo trei concerte.

Trebuie subliniat aici faptul că rock starul are 47 ani şi că este un muzician profesionist de la 22, iar povestea asta cu alcoolul nu e niciodată un semn bun.

 

Bolile psihice ale mamei lui

Maturizându-se, Manson a recunoscut influenţa mamei sale asupra lui. Iniţial a crezut că doar el are probleme de sănătate, pentru că a petrecut mult timp prin spitale. Copil fiind, i s-a spus că a avut pneumonie de şase ori şi alergii bizare la ouă sau la balsam de rufe.

După ani de zile a realizat însă că mama sa suferea de sindromul Münchausen. Acesta este o formă de abuz a celor care au copii în grijă, în cazul de faţă, mama lui Manson, care se manifestă prin inventarea sau provocarea unor boli asupra celor mici, ca să poată ulterior să-i îngrijească.

Manson a fost destul de deschis pe acest subiect. A vorbit de două ori în public despre problemele psihice ale mamei lui, dar a fost destul de scurt. Nu menţionează însă nimic despre aceasta în biografia sa. În afară ce această afecţiune, mama sa a mai dus o lungă luptă cu demenţa şi a decedat în mai 2014.

 

Manson a fumat ...oase umane

În 1995, toată trupa trăia în New Orleans, ceea ce făcea că membrii acesteia s-o ardă toată ziua prin baruri şi...cimitire. Basistul Twiggy Ramirez dezvoltase o pasiune să colecteze oase umane, lăsate de izbelişte. D-zeu ştie pe unde le găsea.

Când s-au mutat din oraş, în camera acestuia s-a găsit un sac întreg cu oase umane. Cine nu mai uită un sac cu oase umane? Se întâmplă.

Mai mult, Manson a povestit că, într-un turneu în Los Angeles, a întâlnit nişte antipatici de Holywood şi i-a convins pe aceştia să amestece cu marijuana nişte praf de os uman. Conform spuselor acestuia, a tras doar un singur fum şi jointul avea un gust oribil care i-a dat o cumplită durere de cap.

 

Bunicul lui Manson şi colecţia sa bizară

Marilyn Manson e un individ deşirat, mereu palid, cu părul lung şi negru, care foloseşte mai multe produse cosmetice decât o duzină de domniţe care vor să arate precum Hanna Montana sau Violeta.

Când acesta a apărut în peisajul rock'n'roll, existau trupe mult mai cumplite, precum Mayhem sau Cannibal Corpse. dar cumva Manson a reuşit mai bine decât toţi să şocheze masele.

Acesta fapt a făcut ca în multe interviuri să fie întrebat de unde vine înclinaţia sa către darkside.

Răspunul lui Manson a fost simplu. Un rol foarte mare în cariera sa la jucat educaţia creştină pe care a primit-o în şcoală, dar o influenţă puternică a avut-o şi bunicul său, Jack Warner.

Se pare că acesta deţinea foarte multe prezervative vechi, tot soiul de accesorii sexuale, unele din cele mai bizare şi o tulburătoare colecţie de înregistrări pornografice, unele cu zoofilie.

Manson era doar un puşti de 20 ani, când a descoperit colecţia bunicului său în subsolul casei şi a început să o studieze.

La 13 ani, în acelaşi subsol, şi-a surprins bunicul, care mai avea şi o traheotomie, purtând doar lenjerie intimă, masturbându-se la materiale pornografice. Detaliile întrec orice imaginaţie. Se pare că acesta folosea un anumit sunet de tren pentru a acoperi sunetele casetelor video. La acea vreme. Manson a fost dezgustat, dar şi fascinat de grozăviile bunicului său.

Rock starul de mai târziu se raporta la bunicul său ca la un monstru. Dar a ţinut să adauge că la fel simte că se uită lumea la el.

Marilyn Manson a anunţat că anul acesta va scoate un nou album, Say10.

Sursă: grunge.com

Share pe Facebook