KOOL WTF HIP

Câteva exemple despre cum NU trebuie să fie un metalist

Vezi câteva poze despre cum nu trebuie să te expui în calitate ta de rocker, dacă nu vrei să se râdă de tine ca de Nickelback

Vin momente în viaţa unui bărbat când vrea să cucerească lumea. Ca să cităm din clasici, mai exact din Artan din Titan de la formaţia Partizan, să ai o trupă rock la 20 ani este unul din cele mai mişto lucruri pe care un tânăr îl poate face.

Entuziasmul, bucuria de a fi pe scenă, atenţia pe care o primeşti de la gagici, invidia unora care nu au succesul tău, sau concurenţa între rivali, plus supradoza de testosteron sunt câteva incrediente care te fac să te crezi şi, de ce nu, chiar să fii buricul lumii.

Ce te faci însă dacă ai avut neşansa să fi făcut deja asta prin anii 80-90, când ai vrut să pari mare metalist, iar simţul penibilului şi al ridicolului ţi-au lipsit cu desăvârşire.

Găsiţi mai jos câteva exemple în acest sens. Ţinem să menţionăm că printre pozele de mai jos se află şi câteva trupe celebre, dar nu cerem scuze dacă v-am pus idolii la stâlpul penibilităţii.

Bine că măcar o parte din ei au rămas anonimi şi am fost feriţi să mai şi aflăm cum cântă.

Distracţie plăcută!

Sursă: sadanduseless.com

Share pe Facebook