KOOL WTF HIP

EDITORIAL: 1 AN de ROCK ON! - nimic nu este imposibil

"You'll Never Rock Alone!"

Am văzut acum câţiva ani un interviu cu Tom Araya de la Slayer care concluziona despre sine însuşi că are cel mai mişto job din lume. L-am invidiat atunci, îl înţeleg mai bine acum pentru că acelaşi lucru mi se întâmplă şi mie.

Sunt Silviu Munteanu, puţini mă ştiu de la emisiunile mele din trecut de pe la radiouri în care mă dădeam în bărci cu muzichii sofisticate. Alţi câţiva mă cunosc pentru c-am făcut filmul documentar Balta Albă, peliculă care spune povestea muzicienilor din cartierul bucureştean cu acelaşi nume în care am crescut şi în care încă locuiesc. Cu alţii mă cunosc de prin cele câteva cârciumi, mai ales de prin cele în care underground (sic) încă se fumează.

Iar cu alţii am avut, şi nu exagerez niciun pic, onoarea să-i cunosc de când mi s-a oferit unul din cele mai fun job-uri din lume, anume să mă ocup de publicaţia online Rock On. Şi acesta este unul din cele mai frumoase lucruri care mi s-au întâmplat în ultimul an.

Primul an de Rock On pentru mine a însemnat mai exact să întâlnesc muzicieni talentaţi, colegi a căror calitate umană este mai presus de orice îndoială, stres, greşeli din care ne place să credem că învăţăm, ceva nervi, multe interviuri lucrate contra-timp, dovezi clare de reală prietenie, dar peste toate acestea plăcerea, pentru care mă găsesc în poziţia de a fi invidiat, de a veni în fiecare zi la job.

Pentru că în general lumea face mult prea mult zgomot pentru nimic, îmi place să cred că în ceea ce priveşte Rock On vor vorbi mult mai mult faptele. Intenţia noastră este de a promova în continuare rockul românesc mai mult sau mai puţin underground, new-comerii, să venim cu mai mult conţinut video care va conţine povestiri din lumea muzicii şi opinii, lecţii pentru muzicieni, tab-uri ş.a.m.d. Mai mult, ar fi bine ca lumea să cunoască că acest site nu este al meu, nici al lui Mediafax, ci al nostru, al tuturor. Suntem deschişi la colaborări şi la opinii şi la oricine chiar are ceva de spus.

În concluzie, dacă apreciaţi câtuşi de puţin eforturile noastre, rămâneţi alături de noi şi pe mai departe. Dincolo de orgolii neproductive, cu cât suntem mai mulţi care gândim şi simţim rock, cu atât avem mai mari şanse de a ne face auziţi. Pentru unii dintre noi nimic nu este imposibil, ceea ce vă dorim şi vouă.

You'll Never Rock Alone!

Share pe Facebook