KOOL WTF HIP

Legenda spune că vocalistul Jim Morrison a înregistrat o piesă bucurându-se de un sex oral

Perlele decadenţei rock'n'roll

Când dai un google pentru vocalistul The Doors, Jim Morrison, ajungi în cele din urmă la poveşti care îi implică organul sexual. Găsim în primul rând detalii despre momentul când King Lizzard a fost arestat după concertul din Miami pentru expunere indecentă şi simularea masturbării.

De asemenea mai găsim o povestire despre momentul în care The Doors erau în studio şi înregistrau albumul Strange Days. Se pare că cea de a doua piesă, You're Lost Little Girl, pur şi simplu nu le ieşea, motiv pentru care membrii trupei au avut nevoie de ceva stimulente serioase. Astfel, aflăm că Robby Krieger, chitaristul trupei, a avut nevoie de o doză serioasă de haşis, pentru ca apoi să se retragă singur într-o cameră întunecată şi doar aşa a reuşit să înregistreze ce avea de înregistrat.

Pentru sofisticatul Morrison, a fost însă nevoie de mult mai mult pentru a avea frazarea corectă şi maximum de expresivitate. Atunci producătorului albumului i-a venit ideea năstruşnică de a închiria o prostituată pentru ai face vocalistului un sex oral. Ar fi fost destul de stupid să arunci nişte bani pe fereastră, când milioane de domniţe ar fi făcut asta gratis. Legenda spune că problema a fost rezolvată de iubita lui Morrison, Pamela Courson.

Colegii s-au gândit totuşi că nu ar fi tocmai o povestire de făcut publică. Bateristul John Densmore a recunoscut până la urmă că ceva, ceva din povestea asta are o sămânţă de adevăr.

Ca un plus de informaţie, clăparul Ray Manzarek a lăsat de înţeles că în piesă ar fi vorba despre actriţa Mia Farrow, care la vremea aceea tocmai se căsătorile cu mult mai bătrânul Frank Sinatra.

Sursă: cracked.com

Share pe Facebook