KOOL WTF HIP

Povestea fiului lui Rob Trujillo de la Metallica, ajuns basist în Korn la doar 12 ani

"E incredibil cât seamănă cu taică-su”, James ‘Munky’ Shaffer.

Tye Trujillo, fiul basistului Metallica, Robert Trujillo, este, la doar 12 ani, basistul care îl înlocuieşte pe Fieldy în turneul pe care Korn îl are în America de Sud.


Din "motive neprevăzute", Fieldy n-a putut însoţi trupa în acest turneu, ceea ce i-a făcut pe membri acesteia să-i caute înlocuitor.

A fost un moment în care băieţii de la Metallica, Jonathan [Davis, vocalistul Korn] şi Fieldy pierdeam nişte timp într-un lounge într-un aeroport. Robert a venit şi ne-a arătat cum cântâ fiul lui la bas. Iar Jonathan şi Fieldy au fost, ceva de genul, ‘Woah, e foarte bun!'. Iar când Fieldy ne-a anunţat că nu poate veni cu noi în America de Sud, ne-a sugerat să-l încercăm cu Tye. Nu este doar o înlocuire orarecare. Este DNA-ul lui Robert Trujillo, unul din cei mai buni basişti de pe planetă. E incredibil cât seamănă cu taică-su”, poveşte chitaristul James ‘Munky’ Shaffer.

"Ne foarte distrăm împreună", a continuat Munky. "E şi taică-su cu noi, filmează, face fotografii. Tye ştie cam 17-18 piese Korn şi le ştie foarte bine. Nu-ţi vine să crezi. E incredibil să vezi un puşti de vârsta lui atât de talentat. O să fie un muzician profesionist. Să ştii asta de mic este minunat".

Este interesant cu Tye gestionează celebritatea de care se bucură peste noapte.

"Când mergem să cântăm, oamenii vin să se pozeze cu el, să-i ceară autografe. Este copleşit, dar face faţă exact ca şi taică-su, cu modestie şi bun simţ", a continuat Munky.

Micul Tye are propria lui trupă, The Helmets. Întrebat, dacă ar fi vreo şansă pentru tânăra trupă să cânte în deschirea unui viitor turneu Korn, Munky s-a arătat cel puţin încântat de idee.
 

Sursă: NME

Share pe Facebook