KOOL WTF HIP

Toboşarul Motley Crüe, Tommy Lee, şi Pamela Anderson s-au căsătorit la doar 96 de ore după ce s-au cunoscut

Amor cu năbădăi

Primăvara a venit. E frumos să afli că pasiunea pentru muzică a unora este cel puţin la fel de mare ca pasiunea amorului.

La antici, Cupidon sau Eros, nu era simpaticul înaripat de astăzi din considerente de marketing, ci considerat un zeu malefic care încurcă viata oamenilor.

Chiar şi aşa, ce e mai frumos, decăt să te mistuie amorul din cap până în picioare. Urmează povestea uneia din cele mai cunoscute cupluri din lumea rockului.

Când bateristul Motley Crüe, Tommy Lee şi Pamela Anderson au decis să se căsătorească pe 19 februarie, 1995, vestea avea să şocheze pe toată lumea, dar mai ales pe mama Pamelei care declara la acea vreme pentru publicaţia People, că este "şocată şi cu inima frântă".

Poate n-a fost cel mai de bun augur început pentru o căsătorie, dar pare genul de poveste pe care cei doi amorezi trebuiau să trăiască, mai ales după ce Tommy Lee avea să o ceară în căsătorie după numai patru zile în care a curtat-o.

Se pare că cei doi s-au întâlnit prima oară într-un club în ajunul anului nou în 1994, iar Pamela avea să-i ofere acestuia un shot de Goldschlager. Tommy a rămas ca trăznit de frumuseţea Pamelei. A fost practic dragoste la prima vedere, datorată probabil şi faptului că acesta băgase şi nişte ecstasy.

"Ne-am privit toată noapte unul pe celălalt", îşi aminteşte Lee.

Noaptea s-a lăsat şi cu nişte săruturi, dar cam atât.

"Problema în a te întâlni cu cineva care îţi cade cu tronc în Los Angeles este că mereu toată lumea mult prea ocupată să aibă o relaţie", îşi aminteşte bateristul Motley Crüe.

Când în sfărşit acesta reuşise să stabilească o întâlnire cu Pamela, aceasta l-a amânat pentru că i se oferise un foto shooting. Dar asta nu l-a oprit pe Tommy, acesta ducându-se după ea.

A fost practic genul de stocker-eală care bagă azi în Statele Unite bărbaţii după gratii, dar Tommy avea să declare mai târziu pentru Rolling Stone Magazine că acel eveniment a fost exact ce relaţia lor avea nevoie la acea vreme.

Practic, toboşarul Motley Crüe şi-a urmat toate instictele şi impulsurile privind femeia visurilor sale şi după doar patru zile pe care cei doi le-au petrecut împreună, acesta a cerut-o în căsătorie.

"Mi-am scos inelul meu roz, i l-am pus pe deget şi i-am cerut să fie soţia mea. A zis da, m-a îmbrăţişat şi mi-a băgat limba până în găt", îşi aminteşte acesta.

Nunta n-a fost tocmai una clasică. Au fost invitaţi doar 8 prieteni şi s-a terminat cu Tommy ducându-şi iubita la ocean. Şi în loc să-şi cumpere verighete, cei doi au preferat să-şi facă tatuaje pe degete. Peste noapte, cei doi au plecat într-o destinaţie turistică, devenind brusc unul din cele mai celebre cupluri din Los Angeles.

Întocmai cum mama Pamelei Anderson intuise, sau, să spunem, cobise, căsnicia dintre cei doi nu avea să dureze foarte mult. Au urmat trei ani tulburi, în care cei doi au făcut doi copii, dar care au fost presăraţi cu multe scandaluri, cum ar fi şi furtul celebrei casete video în care ce-i doi se iubeau pe un yacht şi care s-au încheiat cu divorţ şi acuzaţii de abuz domestic.

Tommy şi Pamela au divorţat în 1998, după ce Lee a pledat vinovat şi a executat 4 luni de închisoare pentru agresarea Pamelei, în timp ce aceasta ţinea în braţe unul din cei doi copii. Chiar şi după divorţ, cei doi au încălcat orice reguli, cu foarte multe alte împăcări şi despărţiri care un ţinut aproape un deceniu.

Sursă: UltimateClassicRock

Share pe Facebook