KOOL WTF HIP

Top 10 cele mai sexy piese din istoria rockului

Recomandat +18

"Ce e în neregulă cu a fi sexy?", răspundea David St. Hubbins, chitaristul Spinal Tap casei lor de discuri, când reprezentanţii acesteia obiectau că ar fi prea sexista coperta discului pe care urmau să-l lanseze.

Ca s-o spunem pe aia dreaptă, rock n roll-ul mereu a fost sexy, câteodata obscen şi stupid, câteodată subtil.

Hai să vedem 10 din cele mai sexy piese rock apărute vreodată.

Bad Company Feel Like Makin’ Love

Se poate spune că Paul Rodgers s-a cam grăbit să se dezbrace, de n-a mai avut timp să pună g-ul în making. Nu putem să ne îndoim însă nici de pasiunea cu care acesta şi-a cântat piesa în anii 70 şi nici nu putem nega expresivitatea riff-urilor obraznice pentru acea vreme ale chitaristului Mick Ralphs.


 

Halestorm I Get Off

Lizzy Hale este clar o d-şoară cu un nestăvilit apetit sexual. Şi nici nu pare să-i pese ce crede lumea când intră în rut, ba chiar îi place să fie privită exclusiv ca un obiect al dorinţei.

 

Guns N’Roses Rocket Queen

Axl Rose pare puţin confuz în cele şase minute şi 14 secunde ale piesei care încheie discul Appetite for Destruction. Într-o primă fază joacă rolul masculului dominant, You’ll do whatever I like, iar spre sfârşitul piesei se transformă într-un ursuleţ de plus,  All I ever wanted was for you to know that I care.

Riff-ul piesei este însă unul foarte sleazy, iar balansul te îndeamnă la lucruri care nu se spun, dar se fac în dormitor. Gemetele care se aud în piesă aparţin unei oarecare Adriana Smith, iar sunetistul Steve Thompson spune că a înregistrat-o în jur de 30 minute în timpul actului sexual.


 

Garbage Sex Is Not The Enemy

Vocalista Garbage, Shirley Manson este cu siguranţă una din cele mai sexy prezenţe feminine ale generaţiei grunge. Tocmai de aceea, piesa Sex is not the Enemy din 2015 este una din cele mai sexy piese de protest scrise vreodată.

Versurile  vorbesc despre momentul în care mass-media a preferat să-şi umple primele pagini cu sânul descoperit al lui Janet Jackson la incidentul de la Super-Bowl, iar războiul din Irak şi probleme mai grave care se întâmplau, au devenit subiecte mai puţin importante.

Dar imaginea lui Shirley din acest clip face dovada faptului că sexul chiar nu este duşmanul nostru.

 

Divinyls I Touch Myself

Îmi place să cred că e limpede pentru toată lumea despre ce vorbeşste regretata vocalistă Chrissie Amphlett aici. Dacă încă sunt îndoieli asupra a ceea ce se doreşte atins, clipul soft-rock de mai jos vine cu lămuririle necesare. Conform Wikipedia, piesa este un imn al plăcerii pe care sexul feminine îl poate provoca, un imn al erotismului, masturbării şi orgasmului. Touche!

 

Rolling Stones Brown Sugar

Acum poate părea pentru mulţi un pensionar, dar Mick Jagger ne-a dat toate motivele din lume să credem că ştie exact despre ce e vorba.
Există, bineînteles, două opinii în ceea ce priveşte Brown Sugar.

Piesa se pare că iniţial s-a numit Black Pussy şi având şi versul How come you taste so good? este limpede c-ar fi vorba de un cunnilingus.

Cea de a doua opinie, la fel de justificată, ar fi că în piesă e vorba despre consumul de heroină, Brown Sugar fiind şi un slang pentru acest drog. Fireşte că Jagger a negat c-ar scrie o piesă despre aşa ceva, dar având în vedere istoricul Rolling Stones, avem şi noi rezervele noastre.

Oricum, pentru o partidă de amor profund carnal, piesa e ce trebuie.


 

Heart All I Want To Do Is Make Love To You

Aici avem o poveste despre un one night stand, în care o domnişoară care dă o tură cu maşina, bineînţeles, pe o vreme ploioasă, ia un autostopist, pentru că urmatoarele imagini să ne arate cum aceştia se iubesc într-un motel. 

Povestea merge mai departe. Protagonista iubea de fapt pe altcineva, care nu putea să-i ofere ce străinul din noapte a reuşit…un copil.

O piesă cam siropoasă de anii 90 şi o poveste atât de complicată, mai să-ţi înmoaie si cea mai personală erecţie.


 

Zodiac Mindwarp and the Love Reaction Prime Mover

Prime Mover este piesa ideală pentru cei care se dădeau motociclişti prin Regatul Unit al anilor 80 şi mai agăţau câte o domniţâ pasionată de rock şi de mâini unsuroare.

Clipul este low budget, şi atât de stupid că este simpatic, iar laserele din mâinile trupeţilor sunt dovada faptului că nu trebuie luaţi prea în serios.

 

Aerosmith Love In An Elevator    

Cumva swingul şi jazz-ul din ritmurile Aerosmith au reuşit mereu să scoată trupa în evidenţă. Clipul Love in an Elevator este unul amuzant şi dacă e să dăm crezare cuvintelor ieşite de pe buzele lui Steven Tyler, piesa este inspirată dintr-o poveste reală. Living it up as I’m going down!


 

Nine Inch Nails Closer

Trebuie spun din capul locului că în cazul de faţă lucrurile sunt exclusiv pour le connoisseur. Când Reznor spune I wanna fuck you like an animal, este limpede că nu vorbim despre perne pufoase, cine romantice, aşternuturi de mătase şi petale de trandafiri.

Ritmul hipnotic al sintetizatorului face piesa foarte carnală, dirty minded, iar accentele BDSM sunt foarte clare.  Nu daţi click!

Sursă: Teamrock

Share pe Facebook