KOOL WTF HIP

VIDEO: Cum Ian Scott (Anthrax) şi Cliff Burton (Metallica) au fost arestaţi în Londra

Basistul Metallica avea o pungă de "iarbă" în apartamentul unde era cazat

Pentru cine urmăreşte cu atenţie lumea metalului, este de notorietate că Scott Ian, chitaristul Anthrax, este un mare povestitor. În cadrul unui recent eveniment în New York, unde Ian îşi promova noua sa carte, Acces All Areas, acesta a povestit cum a fost arestat la Londra împreună cu prietenul său, basistul Metallica, Cliff Burton.

"Poliţiştii au considerat că dacă avem plete, se prea poate să fim şi cărăuşi de droguri. Chiar dacă le-am spus că nu suntem, nu ne-au crezut. Este de domeniul evidenţei că n-aveţi altceva mai bun de făcut, le-am zis. Nu mi-a folosit la nimic să fiu obraznic. Ne-au luat la secţie şi ne-au băgat într-o celulă cu o fereastră foarte mică la uşă, ne-au dezbrăcat la chiloţi şi eram îngheţat bocnă."

Adevărul e că Ian şi Cliff nu aveau niciun drog asupra lor când au fost arestaţi. Basistul Metallica avea însă o pungă considerabil de mare de "iarbă" în apartamentul unde erau cazaţi. Poliţiştii însă nu şi-au mai bătut capul cu o percheziţie.

Când cei doi au fost scoşi din celulă, au fost duşi la căpitanul secţiei de poliţie. "Căpitanul a început să-şi ceară scuze", îşi aminteşte Ian. "Stai puţin. Suntem Ok? Toate sunt în regulă?, am întrebat. Apoi parcă mi-am pierdut minţile şi am început să urlu la ei vreo trei minute. Vin cu avocatul."



"Access All Areas: Stories From A Hard Rock Life" a apărut pe 12 decembrie, anul trecut.

Sursă: Loudwire

Share pe Facebook