KOOL WTF HIP

VIDEO: Dovada implicării satanistului Hetfield în moartea lui Chris Cornell

Am găsit un video conspiraţionist în care ni se demonstrează implicarea lui Hetfield în moartea lui Chris Cornell prin satanismul acestuia, relaţia de amor pe care a avut-o cu Dave Mustaine şi ce trio gay minunat formează împreuna cu toboşarul Lars Ulrich şi...Ricky Martin

Privim lumea zi de zi şi nu odată avem senzaţia că lucrurile o iau grav la vale, că toate cele din jurul nostru par cu josul în sus şi că, mai mult sau mai puţin comozi, trebuie să înfruntăm şi să rezolvăm tot soiul de probleme care apar.

Iar când mai vedem că se întâmplă vreo nenorocire, vrem, nu vrem, ne raportăm cumva, măcar şi din empatie, la situaţia existentă.

Pentru că realităţile din teren sunt de toate felurile, mintea noastră trebuie să le segmenteze cumva, să le aşeze în diverse forme pentru a le putea înţelege mai bine.
Că soarele răsare dimineaţa şi apune seara este o realitate mai presus de orice îndoială, întocmai ca şi gravitaţia pământului.

Cum ne raportăm noi la acestea realităţi, prin propriile noastre filtre, este de multe ori cu totul altă poveste şi, nu de puţine ori, nu au vreo legătură ceea ce se întâmplă.

Pasionaţii de teorii conspiraţioniste ştiu că jumătate din istorie se bazează pe aşa ceva. Pe de altă parte, unele din astfel de teorii frizează bunul simţ elementar.

Despre ce vorbim mai exact?

Un grup "conspiraţionişti" de pe internet au certitudinea, că, în ciuda dovezilor irefutabile privind sinuciderea lui Chris Cornell, acesta a fost ucis pentru că în toată povestea asta există un blestem.

În filmul de mai jos, un individ încearcă să ne convingă, analizând un interviu în care James Hetfield de la Metallica vorbind despre moartea lui Cornell, că acesta este parte din cei care au dat o mână de ajutor la moartea liderului Soundgarden.

Pe ce se bazează acest individ?

Pe frazarea lui Hetfield, pe faptul că mai râde, pe tricourile pe care le poartă şi trecând prin simboluri Illuminati şi merge până acolo încât ne dovedeşte cu poze relaţia homosexuală de amor între liderul Metallica şi fostul său coleg de trupă, Dave Mustaine de la Megadeth şi ce trio gay mai presus de orice îndoială sunt Lars Ulrich, James Hetfield şi...o să râdeţi, Ricky Martin.

Şi asta nu e tot, dar vă lăsăm pe voi să descoperiţi şi grozăvii rezultate din, ceea ce se numeşte, disonanţa cognitivă a unora.




Iubim conspiraţiile, dar să fie şi ele mai de calitate.

Silviu Munteanu

Share pe Facebook