KOOL WTF HIP

Vocalistul Jonathan Davis vorbeşte despre cea mai mare greşeală pe care Korn a făcut-o

"Am scris o piesă despre soţia mea şi despre dependenţa ei de medicamente"

Cu succes, Korn a încercat pe ultimele albume să recapete dark-side-ul primelor două discuri, după ce a încercat mai toate direcţiile muzicale pe Take A Look In The Mirror [2003], See You On The Other Side [2005] şi discul fără nume din 2007.

Căt despre Korn III: Remember Who You Are din 2010, produs de Ross Robinson, vocalistul Jonathan Davis a declarat pentru Independent că este cea mai mare greşeală pe care trupa a făcut-o vreodată:

"Cred că acest album ar fi fost infinit mai izbutit, dacă Ross n-ar fi fost atât de obtuz şi ne-ar fi lăsat să ne şi distrăm puţin."

"Pe acest album . Ross a invitat-o la studio, fără ca eu să ştiu, în momentul în care eu trebuia să înregistrez vocea pentru această piesă. A ridicat în mod intenţionat volumul ca soţia mea să audă, iar eu să ma enervez foarte rău, ca să scoată toate emoţia de care aş fi putut fi capabil. Am înţeles intenţia lui, dar nu aş fi vrut să se întâmple...sincer."

În pofida respectului lui Davis pentru producătorul Ross Ribbinson, acesta a mai adăugat:

"Acest album sună foarte forţat pentru mine şi m-a dus într-un loc foarte întunecat al fiinţei mele de unde n-am vrut să mă mai întorc."


 

Share pe Facebook