KOOL WTF HIP

Adam Wakeman, clăparul lui Ozzy Osbourne, spune că acesta va înregistra un viitor album

Îndată ce turneul Black Sabbath va lua sfârşit in februarie, Ozzy va lua o pauză, apoi vrea să inceapă să lucreze la un viitor album.

Adam Wakeman este fiul celebrului clăpar Rick Wakeman, care, de asemenea, a colaborat cu Black Sabbath.

Adam a declarant că nu ştie, dacă va fi invitat să ia parte la viitorul disc al lui Ozzy, dar că, dacă va fi, este gata să o facă.

În momentul de faţă, Adam face parte din muzicienii de turneu Black Sabbath.

"Sunt suficient de norocos pentru că lucrez cu ei din 2003, practic acesta este al treisprezecelea an alături de Sabbath şi Ozzy", a declarat Wakeman JR.

"Sabbath işi termină turneul pe 4 februarie şi atunci vom afla exact ce urmează să facă Ozzy. El vrea un nou album şi un nou turneu. Dar sigur îşi va lua o pauză inainte. O să aibă nevoie de odihnă "

Wakeman JR işi aminteşte un moment din timpul inregistrărilor din 2010 la albumul Scream. Ozzy i-a adus o clapă veche şi i-a spus că ultimul care a cântat la ea a fost chiar tatăl lui, Rick Wakeman.

"Încă mai avea un sticker cu Black Sabbath pe ea. Era stricată şi nu am reuşit s-o repar. Nu mai scotea note, ci doar zgomote. Dar am masterizat câteva din zgomotele pe care le făcea şi le-am strecurat undeva pe album"

Ozzy a fost dat in judecată de fostul său basist, Bob Daisley, in urma unor neînţelegeri privind dreputurile de autor pentru piesa Crazy Train.

Sharon Osbourne a declarat că nu mai vrea că Ozzy să cânte Crazy Train la 75 ani şi că mai bine să se retragă in glorie, inainte de a implini 70.

Turneul final Black Sabbath continuă.

Sursa: TeamRock

Share pe Facebook