KOOL WTF HIP

Audioslave se reunesc pentru prima oară după 10 ani

Trupa va cânta pe 20 ianuarie la 'Anti-Inaugural Ball' ca protest împotriva investirii lui Trump la preşedinţia Statelor Unite

Se pare că 2017 este anul reuniunilor în lumea rock n roll. Slash revine în Guns N'Roses, Smashing Pumpkins au gânduri să se întoarcă pe scenă şi nici Audioslave nu se lasă mai prejos.

Trupa se va reuni pentru primul lor concert din ultimii 10 ani pe 20 ianuarie unde vor cânta la The Teagram Ballroom în Los Angeles la The Anti-Inaugural Ball, protestând astfel împotriva investirii lui Trump la preşedinţia Statelor Unite.

Ei vor cânta alături de Prophets of Rage, Vic Mensa, Jackson Browne, Jack Black şi The Los Angeles Freedom Choir.

Audioslave înseamnă front-man-ul Soundgarden, Chris Cornell, chitaristul Rage Against The Machine, Tom Morello, basistul Tim Commerford şi toboşarul Brad Wilk.

În această formula, trupa a scos trei albume, Audioslave [2002], Out of Exile [2005] şi Revelation [2006]. Cornell a parasite grupul în 2007.

Acesta a avut însă o apariţie pe scenă în septembrie 2014 în calitate de invitat special în timpul unui concert al lui Tom Morello la El Corazon în Seattle.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook