KOOL WTF HIP

Chitaristul Brian May anunţă că va scoate pe piaţă o variantă Queen a celebrului joc Monopoly

"Am lucrat mult la acest joc, parcă am făcut un album", a declarat May

Chitaristul Queen, Brian May a anunţat că trupa va lansa o versiune personalizată a jocului Monopoly şi că acest fapt este un moment foarte important în istoria trupei.

"Ne-a venit ideea cam acum un an, dar am ţinut-o secretă. Am lucrat mult la această variantă de joc, parcă am făcut un nou album. Sperăm să vă placă", a declarat acesta pe propriul său site.

Varianta Queen a jocului Monopoly conţine piese personalizate, iar etape din cadrul acestuia precum impozite, închisoare sau faliment au fost evitate.

În descrierea jocului găsim referinţe despre cum jucatorii pot merge în turnee alături de trupă, de la primul lor concert care a avut loc la Imperial College din 1970, până la ultimul alături de Freddie Mercury de la Knebworth Park din 1986. De semenea jucătorii pot cumpăra bilete pentru aceste concerte şi single-urile formaţiei.

Jetoanele din joc sunt de asemenea personalizate, astfel găsim robotul gigantic din coperta discului News of the World, bicicleta din Bicycle Race, aspiratorul din I Want to Break Free, ciocanul din Hammer to Fall sau chitara lui May.

Queen Monopoly va fi lansat pe piaţă pe 5 mai.

Share pe Facebook