KOOL WTF HIP

Istoria Crystal Castle este din păcate o poveste urâtă

Pionierii electro-punk Alice Glass şi Ethan Kath au colaborat împreună la trei din cele mai abrazive discuri ale ultimului deceniu, apoi au decis să se despartă, se pare, nu în cei mai eleganţi termini.

Acuzaţii publice au venit din albele părţi.

Ethan a scris un post online în care a respins contribuţia artistică a lui Alice la compoziţiile trupei, pentru ca mai târziu să revină asupra declaraţiei şi să o îndulcească puţin:

O iubesc pe Alice şi doresc sincer să facă bine tot ce îşi propune şi să fie fericită

De cealaltă parte, Alice a scris pe site-ul ei despre o relaţie abuzivă în care a fost blocată ani de zile (nu a specificat cu cine) şi a postat pe twitter un text despre importanţa rolului ei creative în duo-ul Crystal Castle.

Fie vorba intre noi, e limpede pentru orice admirator al trupei, că Alice a contribuit într-o proporţie majoră la succesul Crystal Castle.

Urmatorul pas pe care Ethan Kats l-a făcut a fost să anunţe o noua vocalistă, Edith Frances, pe care a întalnit-o prin serviciul couch surfing în Los Angeles.

Contribuţia lui Frances marchează o noua direcţie.  Noile piese Crystal Castle apărute, Chloroform şi Char subliniză clar noul sound şi face dovada faptului că trupa nu va face niciodată lucruri simple.

Trupa se află în turneu şi a anunţat lansarea albumului în noua formulă, Amnesty.

Ethan a mai declarat că veniturile obţinute in urma vânzarii noului disc vor fi donate Amnesty International. Sperăm ca acest gest să indice un viitor mai puţin autodistructiv al trupei.

Share pe Facebook