KOOL WTF HIP

Pe viitorul album al lui Paul McCartney o să ascultăm o piesă inspirată de preşedintele Trump

"A dezlănţuit faţa urâtă a Americii."

Fostul basist şi composer The Beatles, Paul McCartney, nu şi-a exprimat prea des în cariera sa opţiunile politice, dar se pare că una din piesele de pe viitorul său album, vom găsi o piesă despre preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump.

În cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri care a avut loc de curând la Liverpool Institute of Performing Arts, printre răspunsurile pe care le-a dat despre statutul de rock-star, care este rolul unui producător când vrei să înregistrezi un nou album s.a., acesta şi-a surprins audienţa afirmând că pe viitorul album vom putea asculta o piesă ispirată de preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Conform publicaţiei Liverpool Echo, McCartney ar fi spus celor de faţă că "sunt momente când lumea o ia razna şi atunci trebuie să i te adresezi direct."

Nu este prima oară când cei doi se contrează. În trecut, în cadrul unui interviu pe care preşedintele Trump îl dădea lui Larry King în 2006, acesta afirma că McCartney a greşit că nu a făcut un contract pre-nupţial înainte să se căsătorească cu cea de a doua soţie, Heather Mills.

"A insistat să nu facă un contract prenupţial şi i-am zis c-o să-l coste o grămadă de bani. Astfel de contracte sunt foarte dure. În lumea noastră cu procese lungi şi chichiţe avocăţeşti, dacă ai bani sau dacă crezi c-o să ai, trebuie să faci un contract prenupţial", declara Trump la acea vreme.

Dacă McCartney regretă că nu a urmat sfatul lui Trump este un mister, dar conform Australia Daily Telegraph, acesta declara că nu susţine ideologia politică a lui Trump, nici felul în care acesta înţelege să conducă lumea.

"Nu sunt nici pe departe vreun fan de a lui Trump", declara McCartney ziarului. "A dezlănţuit faţa urâtă a Americii."

În prezent nu se cunosc detalii privind apariţia viitorului album al lui McCartney, ce se ştie însă este că lucrează la acesta cu producătorul Greg Kurstin. Între timp, fostul beatles va pleca într-un nou turneu la înceutul lui octombrie şi, de asemenea, va putea fi ascultat pe câteva piese ale albumului fostului său coleg de trupă, Ringo Starr, Give More Love.

Share pe Facebook