KOOL WTF HIP

Wendy Dio: Hologramele complete ale lui Dio ar trebui să fie gata în septembrie

Văduva lui Ronnie James Dio vrea să realizeze primul turneu cu holograma soţului său

Deşi Dio a murit în urma unui cancer la stomac în 2010, soţia şi impresarul acestuia, Wendy Dio, intenţionează să facă un turneu cu holograma acestuia alături de trupa Dio Disciples.

După ce anul trecut la festivalul Waken în Germania, peste 75.000 oameni au văzut holograma lui Dio cântând We Rock, anul acesta Wendy Dio anunţă că împreună cu creatorii de la Eyelussion, lucrează a variantă mai dezvoltată a acesteia.

"Suntem în curs de dezvoltare, toate variantele de holograme ar trebui să fie gata până în septembrie", a declarat aceasta.

Dacă vom face un show de o oră, Ronnie va apărea de vreo patru ori. Daca facem un show de 90 minute, holograma va putea fi văzută de şapte ori”.

Restul pieselor vor fi acoperite de vocaliştii Tim "Ripper” Owens [Judas Priest, Iced Earth, Yngwie Malmsteen], Oni Logan [Lynch Mob] şi Joe Retta [Sweet, Heaven & Earth]

Wendy a mai adăugat că holograma soţului ei vă cânta alaturi de trupa Dio Disciples, piese Rainbow, Dio şi Black Sabbath.

În 2017, Ronnie James Dio va fi introdus în Hall of Heavy Metal History. Wendy Dio insistă ca soţul său să fie introdus şi în Rock and Roll Hall Of Fame, pentru că nimeni altcineva nu a fost vocalist în trei trupe de aşa mare succes precum soţul ei.


Sursă: Loadwire

Share pe Facebook