KOOL WTF HIP

18+: Detalii despre sex-toys-urile Mötorhead

Mötorhead şi relailerul Lovehoney au lansat a doua gamă de jucării sexuale.

Dacă aţi mai folosit vreodată astfel de jucării sexuale, prima întrebare care se naşte este despre sunetul pe care acestea îl fac, având în vedere că pe este scrie totuşi...Mötorhead.

O altă întrebare, la fel de justificată, este dacă la nivelul senzaţiilor sunt de fapt nişte doar nişte accesorii la fel ca oricare altele, dar au un preţ piperat pentru că pe este este scris numele trupei.

Răspunsul este unul singur: sex-toys-urile Mötorhead sunt întocmai ca muzica trupei: clasice, zgomotoase şi...puternice.

Nu sunt dotate cu excrescenţe, nu sunt lubrifiate, ceea ce nu este neapărat un lucru rău, iar desenele de pe ele sunt destul de simpliste. Amuzant este că atunci când sunt cumpărate sau livrate, ele vin cu un manual de instrucţiuni gros mai ceva decât trilogia lui Tolkien, iar dacă lecturezi ce scrie acolo, mai că-ţi simţi organele genitale transformându-se într-o lebădă origami.

De asemenea, motoraşele care le fac să vibreze sunt de înaltă calitate, prin urmare foarte puternice şi pe mai multe viteze, fapt care face destul de complicată folosirea lor în caz că nu vrei să te audă vecinii sau colegii de apartament.

Primul este de dimensiunea unui ruj şi are formă unui glonţ, al doilea este un vibrator clasic, cam de aceeaşi formă, dar ceva mai mare, aproximativ de dimensiunea unui morcov.

Cel mic are trei viteze constante şi şapte moduri de vibraţie şi costă 14.99£, în timp ce fratele său mai mare, tot cu trei viteze, are doar patru moduri de vibraţie şi costă £ 29.99 şi pot fi comandate aici.

Ambele modele funcţionează cu baterii AAA, sunt disponibile în culoarea argintiu-lucios, Overkill, sau în negru mat, Ace Of Spades, şi sunt decorate cu logo-ul Mötorhead, dar şi cu versurile piesei Born To Lose.

În concluzie, ca obiecte falice, aprobate de însuşi Lemmy, arată foarte cock'n'roll.  

Sursă: TeamRock

Share pe Facebook