KOOL WTF HIP

18+: Top 10 piese despre "GROUPIE GIRLS"

Perlele decadenţei rock-n-roll

Oricare ar fi calitatea morală a domniţelor de tip groupie girl, constanta este că dacă eşti o trupă rock care nu are admiratoare care vor să fie necinstite de posesorii de instrumente muzicale sau voce, este clar că suni prost şi trebuie să te laşi de treaba asta cu cântatul şi să te apuci de altceva.

Dar dacă ai ceva talent muzical şansele la o partidă de amor profund carnal cresc. Clar, unele din aceste groupie girls nu sunt cu toate ţiglele pe casă, iar poveşti în acest sens sunt cu nemiluita, altele însă au şansa de a fi adevărate muze pentru muzicieni.

Mai jos avem un Top 10 al unor piese care şi-au găsit inspiraţie în această, să-i zicem, specie umană:

Frehley's Comet - We Got Your Rock

"You got a backstage pass and a nice little ass and you say you wanna take me home…

Fost membru fondator KISS, Space Ace însuşi, liderul trupei, a inventat termenul de "smoking flute". Fie vorba între noi, mult mai bine decât piesa de mai jos ar să auzim poveştile fetelor despre magicul instrument şi cum ajută el la îngurgitarea muzichiei.



Def Leppard - Rocks Off

"In her red satin dress and her high-heeled shows she took us all by surprise…

Pe când erau în floarea vârstei, membrii Def Leppard aveau o cameră sub scenă unde puteau aduce fete pe timpul lungilor solo-uri de chitară. Acum însă, în loc de prezervative şi accesorii sexuale, găseşti sucuri şi mâncăruri sănătoate. Puşca şi cureaua lată..., sau cum ar spune Bob Dylan, The times they are-a changing.



Queen - I Go Crazy

I took my baby to see a heavy band but I never saw my baby ‘till the encore…

Deja un caz classic rock ‘n’ roll: iubita ta vrea în backstage cu trupa, iar trupeţii nu te primesc şi pe tine. No Comment!



Motörhead - Sex & Outrage

Just me and you, teenage, backstage, sex and outrage…

Nu ştim despre alţii, dar credem că figura inconfundabilă a lui Lemmy a văzut mai multe coapse decât însuşi Cassanova.



Scorpions - Backstage Queen

"Take it easy, life goes on my little backstage queen…

Treaba e că deşi viaţa e prea scurtă să înveţi limba germană, la groupie în această limbă se spune tot...groupie. Danke. Bitte.



Rainbow - All Night Long

"I saw you standing down by the stage, your black stockings and your see-through dress…

Piesa asta este din vremurile în care Ritchie Blackmore era un zeu cu o chitară în mână. Din păcate, în prezent poate fi confundat mai degrabă cu un menestrel care parcă ar vrea să cucerească nimfe ascunse prin păduri.



Led Zeppelin - Sick Again

Through the circus of the LA queens, how fast you learn the downhill side…

Piesa asta este exclusiv despre groupie girls şi la ce folosesc ele, în nici un caz cum se simt după câteva pahare cu şarmantul Gabriel Cotabiţă.



Great White - Once Bitten, Twice Shy

You didn’t know what rock n roll was until you met my drummer on a grey tour bus…”

Piesa este un cover după Ian Hunter, însă varianta asta beneficiază şi de un videoclip ce a rulat la vremea lui pe MTV, iar Great White, după cum şi numele, nu a fost vreo trupă lipsită de groupies.



KISS - Plaster Caster

The plaster’s getting harder and my love is perfection, a token of my love for her collection…

Povestea acestei piese este despre o fană a trupei, supranumită Cynthia Plaster Caster, care a reuşit performanţa de a face nişte matriţe din ipsos ale mădularelor membrilor trupei. Dacă ideea i-ar fi venit lui Gene Simmons, cu siguranţă acestea ar fi fost branduite cu logo-ul trupei şi s-ar fi găsit la vânzare pe KissOnline.com.



Grand Funk Railroad / Rob Zombie - We’re An American Band

Sweet, sweet Connie doin’ her act, she had the whole show and that’s a natural fact…

Sweet Connie este una din cele mai celebre rock ‘n’ roll groupie girls, mai ales pentru calităţile ei aparte în ceea ce priveşte sexul oral. Mai mult, se spune că prin patul ei au trecut mai multe vedete rock decât ar intra pe Madison Square Garden.



Piesa a beneficiat şi de un cover al lui Rob Zombie.



Sursă: Loudwire

Share pe Facebook