KOOL WTF HIP

Chitaristul Brian "Head" Welch spune că D-zeu l-a adus înapoi în Korn

S-a rătăcit iar oaia neagră?

Se spune despre satana că este cel mai mare entertainer. Se pare că are concurenţă serioasă.

Pentru că o luase grav pe arătură cu drogurile, pentru că şi-a văzut fiica de doar patru ani cântând piesa Korn, A.D.I.D.A.S. [All Day I Dream About Sex] prin curtea casei, în 2015 Head a hotărât să lase baltă lucrarea satanei şi să meargă pe drumul lui D-zeu, şi să părăsească trupa.

În 2008, Head a publicat cartea "Save Me From Myself: How I Found God, Quit Korn, Kicked Drugs, And Lived To Tell My Story".

Aproape un deceniu a stat departe de Korn, şi-a văzut de proiectele personale şi l-a căutat pe D-zeu. A apelat la diverse comunităţi creştine, dar, conform propriilor spuse, reprezentanţii acestora l-au tratat ca pe oaia neagră şi au preferat să-l judece pentru ceea ce este, decât să-i arate calea cea dreaptă.

Se pare că întortocheate sunt căile D-nului totuşi. Head avea să revină în Korn.

Se naşte întrebarea firească, iar s-a rătăcit oaia şi a luat drumul pierzaniei sau revenirea sa în trupa a fost, după cum el însuşi susţine, un semn de la D-zeu?

Într-un recent interviu acordat de Head pentru o televiziune americană creştină, acesta avea să facă următoarea declaraţie:

"Am fost plecat aproape un deceniu din trupa. D-zeu a folosit-o pe fiica mea să iau această decizie. Când a împlinit 14 ani, mi-a cerut s-o duc la un concert cu Korn. La acel concert, după foarte mult timp, am cântat o piesă cu ei. A fost un moment foarte emoţionant. Johnathan [vocalistul Korn n.r.], avea lacrimi în ochi, cei din public aveau lacrimi în ochi, taică-meu mă urmărea online, la fel, cu lacrimi în ochi. M-am întrebat ce se întâmplă de fapt. Apoi băieţii mi-au cerut să revin în trupă. Am refuzat iniţial. Le-am zis iniţial că nu. Nu credeam că asta e voinţa D-nului. Dar D-zeu m-a făcut să-mi ascult inima. Să fiu alături de oamenii pe care îi iubesc. Nu m-am întors în Korn pentru bani. Trăiam foarte bine din drepturile de autor. M-am întors pentru că D-zeu a vrut aşa".

Concluzia o trageţi singuri!

Share pe Facebook