KOOL WTF HIP

Memoriile lui Mick Jagger sunt o capodoperă, dar nu vor fi niciodată publicate

Manuscrisul are 75.000 cuvinte

Despre vocalistul Rolling Stones, Mick Jagger, se spune că are un manuscris al memoriilor sale, dar că nu doreşte să-l publice.

Scriitorul şi editorul britanic John Blake afirmă că Jagger ţine acest manuscris într-un loc bine ascuns. Acesta susţine că a fost scris la sfârşitul anilor 70, când vocalistului s-a oferit 1 million £, dar acesta s-a răzgândit să-l publice şi a înapoiat banii.

În opinia lui Blake, acest gest spune despre Jagger că a devenit mai vigilent, că a ales o viaţă mai liniştită şi că în timp s-a dovedit a fi mai mult decât o caricatură care trece repede prin viaţă.

Editorul susţine, de asemenea, că lui Jagger i-a fost dificil de greu să scrie cartea, pentru că drogurile i-au afectat memoria. Când aceasta a fost terminată, totul era despre sex şi droguri şi acesta a fost motivul care l-a făcut pe vocalistul Rolling Stones să se răzgândească.

Tot Blake susţine că a abordat managementul trupei în vederea publicării manuscrisului, dar că răspunsul a fost că Mick Jagger nu-şi aminteşte să-l fi scris vreodată. Editorul crede că de fapt Jagger nu vrea să vadă vreodată această carte publicată.

Sursă: NME

Share pe Facebook