KOOL WTF HIP

A ieşit cu bătaie pe platourile de filmare a peliculei biografice despre Freddie Mercury

Regizorul Bryan Singer a fost concediat

Conform THR, regizorul Bryan Singer care a fost numit regizor pentru pelicula biografică a lui Freddie Mercury, Bohemian Rhapsody, a fost concediat. Ştirea a fost confirmată de Twentieth Century Fox.

Se pare că picătura care a umplut "paharul" producătorilor a fost absenţa nejustificată a lui Singer de săptămâna trecută, când acest a  devenit "brusc indisponibil", după ce nu s-a mai intors din vacanţa de Ziua Recunoştinţei.

Probleme însă au început în timpul filmărilor, când între regizor şi actorul Rami Malek, care îl joacă pe Freddie Mercury, au existat câteva confruntări care s-au lăsat cu aruncări de obiecte în direcţia lui Malek.

Într-un comunicat oficial de presă, Bryan Singer şi-a exprimat dezacordul în legătură cu decizia Twentieth Century Fox:

"N-am vrut nimic mai mult decât să fiu lăsat să termin acest proiect în onoarea lui Freddie Mercury şi a trupei Queen, dar Fox nu-mi mai perrmite asta pentru că m-am retras temporar din cauza unor probleme de sănătate ale mele şi ale unor membri ai familiei mele, ceea ce reprezintă o prioritate. Bohemian Rhapsody este un proiect de suflet. Mai am doar trei săptămâni de filmat şi am cerut Fox o amânare să pot rezolva câteva probleme în ceea ce priveşte sănătatea părinţilor mei, Din păcate studioul n-a dorit să mai continue colaborarea cu mine. Prin urmare, decizia nu-mi aparţine."

Singer a recunoscut că au existat conflictele cu Rami Malek:

"Am avut câteva divergenţe de opinie, dar Rami şi cu mine am reuşit cu succes să lăsăm deoparte orgoliile şi să continuăm colaborarea noastră."

Oficial, Bohemian Rhapsody ar fi trebuit să apară la sfârşitul lui 2018. Zilele următoare se aşteaptă numirea unui nou regizor.

Nici chitaristul Brian May nu este la prima încercare de a face acest film. În septembrie 2010 acesta l-a angajat pe Sacha Baron Cohen să scrie, să regizeze şi să joace rolul lui Freddie Mercury, dar în vara lui 2013, deşi proiectul era aprobat, May a renunţat la serviciile lui Cohen, pe motiv că nu s-au înţeles asupra scenariului.

Sacha Baron Cohen a declarat atunci că Brian May este un "muzician fascinant", dar "n-are nicio treabă cu producerea filmelor".

Distribuţia noului film a fost şi ea dezvăluită, avându-i pe Ben Hardy în rolul toboşarului Roger Taylor, pe Gwilym Lee în rolul lui Brian May şi pe Joe Mazzello în rolul basistului John Deacon.

Sursă: Pitchfork

Share pe Facebook