KOOL WTF HIP

Apocalyptica revine la Bucureşti pe 4 aprilie

Concertul va avea loc la Sala Palatului

În luna mai a anului 1996, finlandezii de la Apocalyptica intrau în lumea heavy metal cu primul lor disc de coveruri cântate la violoncel,  Metallica By Four Cellos. Cei prezenţi vor putea astfel reasculta live reinterpretările live ale celebrelor hit-uri Battery, Nothing Else Matters sau Seek & Destroy.

Trupa revine la Bucureşti pe 4 aprilie, în cadrul turneului care aniversează 20 ani de la lansarea acestuia, Apocalyptica Plays Metallica By 4 Cellos.

În earlybird pana pe 15 ianuarie, acestea au urmatoarele preţuri:

- Categoria A: 199 de lei
- Categoria B: 129 de lei
- Categoria C:  109 de lei

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi la Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare, dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.

Dupa 15 ianuarie bilete costa 230 de lei Categoria A, 149 de lei Categoria B, 115 lei Categoria C si 99 de lei Categoria D.
In ziua concertului, la intrare, acestea vor costa 250 de lei Categoria A, 160 de lei Categoria B, 130 de lei Categoria C si 110 de lei Categoria D.

Concertul este organizat de BestMusic şi Metalhead.

Share pe Facebook