KOOL WTF HIP

AUDIO: Membrii Nine Inch Nails au înregistrat un nou material pentru a fi ascultat în hotelul Walled Off din Israel al lui Banksy

Noua piesă se numeşte Green Lines şi poate fi ascultată mai jos

Membrii Nine Inch Nails, Trent Reznor şi Atticus Ross au compus piesa Green Lines special pentru a fi ascultată în hotelul pe care grafferul anonim Banksy l-a deschis în Israel.


Cine doreşte cazare la Walled Off Hotel trebuie să ştie că acesta se laudă cu cea mai cumplită privelişte pe care ţi-o poate oferi un hotel, respectiv graniţa care separă teritoriile palestiniene de Israel.

De designul camerelor s-a ocupat însuşi Banksy, dar acesta a fost susţinut şi de alţi artişti precum Sami Musa şi Dominique Petrin.

Atât Nine Inch Nails, cât şi Massive Attack şi-au anunţat intenţia de a avea o serie de concerte la pianul de la barul hotelului. De asemenea, compozitorul Hanz Zimmer şi Flea, basistul Red Hot Chili Peppers, vor pre-înregistra nişte concerte pentru pian care de asemenea vor putea fi ascultate în hotel.  

Banksy, care este şi finanţatorul proiectului, vrea să ţină hotelul deschis tot timpul anului. Acesta a fost deschis pe 11 martie, iar o camera pe noapte costă 30 $ pe noapte.

De asemenea, grafferul anonim l-a învitat pe e-mail pe Elton John să cânte la petrecerea oficială de deschidere a hotelului, iar acesta se pare că a acceptat.

Sursă: NME

Share pe Facebook