KOOL WTF HIP

Trip - Hop X - Files : toate dovezile care arată că 3D de la Massive Attack este ...Banksy

Cine nu iubeşte o bună teorie a conspiraţiei ? Omul nu a aterizat pe lună . Elvis este viu şi lucrează într-o ramură a Safeways în Waikiki .

Se pare că şi Massive Attack au o viaţă dublă şi că celebrul grafician Banksy, pe care nimeni nu l-a văzut vreodată este parte din celebra trupă.

Potrivit jurnalistului de investigaţii scoţian, Craig Williams, picturile murale Banksy au apărut în acelaşi timp şi în aceleaşi oraşe unde şi Massive Attack au avut concerte.

Williams a ajuns la această concluzie în urma faptului că Robert Del Naja, aka 3D era artist graffiti în Bristol în anii 80. Vă sună familiar?

Şi, dacă aceste argumente nu sunt convingătoare, iată ce dovezi mai are jurnalistul scoţian în tolbă:

Banksy a vorbit adesea despre "prietenia" lui cu 3D şi a spus că a fost o mare influenţă asupra muncii sale.

În martie 2003, Massive Attack a avut concert în Melbourne. Iar muralele Banksy în acest oraş a apărut în acelaşi timp.

3D a apărut în filmul Exit Through The Gift Shop  pentru a discuta despre relaţia lor în 1980, scena graffiti-ului din Bristol.

Una din primele picturi din Europa, semnate de Banksy a apărut în Napoli, în august  2004. O a doua pictură a apărut în 2010, aceasta fiind pictată peste cea veche.

3D este un mare fan al echipei de fotbal a oraşului, Napoli.

În august 2005 nouă noi picturi Banksy a apărut pe zidurile din Palestina. 3D este un vechi susţinător foarte vocal al palestinienilor.

În 24 septembrie 2006 in Los Angeles, Massive Attack au avut un concert. O expoziţie Banksy, a avut loc în acelaşi oraş 15-17 septembrie.

O altă serie de picturi semnate de Banksy au fost găsite în Mali în 2007. 3D a vizitat Mali în acelaşi an, ca parte a proiectului cu Damon Albarn, Africa Express.

În august 2008, Banksy a realizat trei picturi murale în New Orleans, pentru a comemora a treia aniversare a uraganului Katrina.

Documentarul care s-a făcut despre New Orleans, Problem with Water a avut coloana sonoră compusă de 3D.

Şase picturi murale de a lui Banksy au apărut in San Francisco. Pe 1 mai 2010. Massive Attack cântaseră în oraş pe 25 şi 27 aprilie.

Pe 7 şi 9 mai in acelaşi an trupa a cântat la Toronto. Trei noi picturi de a lui Banksy au apărut şi în oraşul canadian.

La fel s-a intâmplat şi in Boston. Pe 12 mai in acelaşi an a fost găsită o noua pictură, pe 13 au cântat Massive Attack.

Banksy a scris prefaţa cărţii lui 3D Arta Massive Attack, apărută în 2015.

Desene de a lui Banksy se găsesc pe toate discurile Massive Attack.

Şi, ca să-l cităm pe jurnalistul Williams, dacă Banksy chiar e parte Massive Attack, asta e chiar cool.

 

Sursa: NME

Share pe Facebook