KOOL WTF HIP

Basistul Michael Anthony despre posibila revenire în Van Halen: "Niciodată să nu spui niciodată"

Eddie Van Halen i-a pus la îndoială calitatea de muzician

Michael Anthony a declarat că e deschis să revină în Van Halen pentru a celebra 40 ani de la lansarea primului lor album.

Anthony, alături de vocalistul Sammy Hagar, Alex şi Eddie Van Halen a revenit în trupă în 2004 pentru un turneu în Statele Unite. Basistul a fost nemulţumit de faptul că i s-au oferit nişte bani în schimbul semnării unei hârtii conform cărora renunţă la drepturile de autor privind numele trupei şi asupra logo-ului.

În 2007, Van Halen anunţa că  va face un turneu împreună cu primul vocalist, David Lee Roth. Iar Anthony s-a declarat foarte mirat de faptul că a aflat de această ştire din presă, ca oricare altul.



Întrebat de curând în cadrul unui show TV, dacă ar dori să revină în Van Halen, Anthony a răspuns:

Sunt genul de om care nu spune niciodată nu. Dacă se va întâmpla, se va întâmpla. Anul viitor ar trebui să aniversăm 40 ani de la lansarea primului nostru album. Deci, cine ştie?”

De asemenea, acesta a recunoscut că a schimbat în 2016 câteva vorbe cu bateristul Alex Van Halen, pentru prima oară în ultimul deceniu.

În 2015 a izbucnit însă un scandal complet lipsit de eleganţă, când liderul Eddie Van Halen, a pus la îndoială competenţele muzicale ale lui Anthony, susţinând că trebuia mereu să-i arate ce şi cum să cânte. Acesta a mers până într-acolo încât a susţinut că înaintea plecării într-un turneu, a trebuit să înregistreze acordurile cu o camera video, pentru ca Anthony să le repete acasă.

În apărarea basistului a sărit imediat, cel de al doilea vocalist Van Halen, Sammy Hagar:

Ce a spus Eddie despre Anthony, că a trebuit să se înregistreze cu o cameră video, este cea mai mare nemernicie pe care am auzit-o vreodată. Am cântat 11 ani în trupa asta şi nu a fost vreodată vorba de aşa ceva. Michael Anthony este un basist al naibii de bun. Să te ia dracu, Eddie Van Halen, pentru c-ai spus aşa ceva. Eşti un mincinos

Anthony a cântat 13 ani alături de Hagar, atât în Van Halen, cât şi în trupele Chickenfoot şi The Circle.

Sursă: Blabbermouth
 

Share pe Facebook