KOOL WTF HIP

Breathelast lansează un nou album în Bucuresti şi în ţară

Află care sunt datele turneului trupei

Albumul poarta titlul "All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away", conţine 14 piese, dintre care 12 în limba engleză şi 2 în limba română (Oase, Infern). Toate piesele au fost înregistrate la Studio148 şi produse de către Marius Costache. Miluţa Flueraş a realizat sedinţa foto pentru promovarea viitorului material, sesiune a cărei concluzie grafică a fost dată de către Alexandru Das (Valerinne, Modern Ghosts of The Road). Materialul va fi publicat de către Universal Music Romania.

"Titlul stă loc de morala prevestitoare faţa de abandon. Abandon faţă de ceea ce te transforma sau faţă de ceea ce poţi deveni în cele din urmă, dacă investeşti în ceea ce simţi şi neaparat nu renunţi la luptă pe parcurs, încât să devii dominat de "ce ar fi putut fi?". Piesele sunt aranjate dupa o idee ciclicp, istoria se repeta şi omul va fi ecoul propriilor greşeli, lăudându-se că învata din ele numai când mediul îi permite să se destindă, dar nu va face cu adevarat nimic pentru a preîntampina repetiţia, doar o va primi mereu altfel, ca pe o iscoada a vremurilor cu care este contemporan. Cele 14 piese formează rândurile unei scrisori imaginare a omului, către om, parcurgerea lor, atât a ordinii cât şi a versurilor, conducând către concluzia că totul o să se prăbuşească în jurul nostru şi va trebui să o luam mereu de la capăt, într-o forma sau alta. Practic, este o avertizare, ce desfaşoară (pe parcursul albumului) o sentinţa, care nu va fi înţeleasă decât atunci când va fi prea tarziu."

Lansarea oficială va avea loc la Control Club în Bucureşti pe data de 13 februarie, unde formaţia îl va avea ca invitat special pentru support act, pe Andrei Irode, cu un DJ set special unde va avea drept invitaţi nume importante din scena locala alternativa / rock / metal / electro / hip hop / de muzica clasică.

Următoarele evenimente din ţară se vor desfasura în Timişoara, Cluj, Iaşi şi Suceava:

- 16 februarie - Manufactura - Timişoara, împreuna cu trupa MERE
- 17 februarie - Flying Circus - Cluj, împreuna cu trupele Sky Swallows Challenger şi Blackout
- 23 februarie - Underground - Iaşi, împreuna cu Unflicted
- 24 februarie - 31 Motor's Pub - Suceava, împreuna cu Unflicted

În cadrul concertului din Club Control, trupa va lansa şi un nou videoclip la piesa "Come Hell Or High Water". Mai jos puteti vedea un foarte sugestiv teaser:

Share pe Facebook