KOOL WTF HIP

Festivalul ”Old Blacks, Rock & More” aduce pe aceeaşi scenă Subcarpaţi, Viţa de Vie, Iedera & Trupa Zero

Acesta va avea loc în mai la Arenele Romane

În lumea plină de contraste în care trăim, muzica românească prinde forme din ce în ce mai diverse şi mai neaşteptate. Astfel, nu ne mai miră nici mixurile muzicale extreme în playlistul aceleiaşi trupe şi nici evenimente de amploare aşa cum sunt festivalurile care aduc împreună 3 generaţii diferite de fani, cu preferinţe muzicale diverse şi cu experienţe de viaţă din lumi diferite.
 
Un astfel de eveniment este Festivalul ”Old Blacks, Rock & More”, un adevărat maraton muzical de peste 7 ore de muzică live, care va avea loc la Arenele Romane, pe 25 mai 2018.
 
Prima trupă care îşi anunţă participarea este Subcarpaţi, proiectul muzical care a revoluţionat percepţia românilor despre folclorul nostru şi care conciliază în mod inedit temele populare, horele şi doinele româneşti cu hip-hop-ul, trapul, dubstep-ul şi sound-uri electro.

Înainte de a fi o trupă, suntem o gască de prieteni al cărui numitor comun este muzica. Şi chiar mai înainte de asta suntem un manifest, nu o trupă pentru care profitul este mai important decât pasiunea pentru lucrul bine făcut”, declară băieţii de la Subcarpaţi.
 
Festivalul se bucură şi de prezenţa celei mai populare trupe de rock alternativ de la noi, Viţa de Vie. Băieţii revin cu drag la Arenele Romane, una dintre locaţiile preferate pentru concertele cele mai de succes pe care le-au avut de-a lungul celor 22 de ani de carieră, ani în care au lansat 9 albume şi au avut colaborări surpinzatoare, cu artişti precum Paraziţii, K-Gula şi Şuie Paparude.

Cel mai recent album Viţa de Vie este Şase (+), a cărui continuare va apărea pe piaţă în luna octombrie a acestui an. Astfel, în cadrul festivalului ”Old Blacks, Rock & More”, Viţa de Vie va cânta, în premieră pentru fani, piese de pe noul material discografic, ”Sase (-)”, inclusiv noul lor single, care se va lansa în luna martie 2018.
 
Alături de Subcarpaţi şi Viţa de Vie, Iedera revine pe scenă, în atenţia publicului ascultător de rock alternativ, împreună cu Trupa Zero, într-un concert care va conţine piese Iedera lansate în anii 2000, precum ”Am tricou cu Superman” şi ”Mai tare ca maneaua”, completate de un material muzical care se va regăsi pe cel de-al doilea album al trupei Iederă, album care va fi lansat în acest an.

Trupa Zero, care s-a înfiinţat în urmă cu 11 ani, a colaborat cu nume importante din industria muzicală din România, printre care se număra şi Dan Bittman, Andra, Fly Project, Marius Moga, Alexandra Stan etc. Timp de opt ani au făcut parte din band-ul emisiunii Happy Hour de la Pro TV.
 
În concluzie, festivalul ”Old Blacks, Rock & More” aduce pe aceeaşi scenă, în decursul celor peste 7 ore de concerte live, muzica bună din toate zonele de preferinţe, pe gustul tuturor celor dispuşi să audă piese noi, dar să şi retrăiască momente de nostalgie alături de trupele adolescenţei lor.

Biletele au preţul de 65 lei şi se găsesc pe iabilet.ro.

Share pe Facebook