KOOL WTF HIP

Brian Johnson a postat un mesaj pentru fanii AC/DC

Vocalistul a fost înlocuit cu Axl Rose pentru cel mai recent turneu al formaţiei

Fostul vocalist AC/DC a postat un mesaj special pentru fanii trupei din Suedia, încurajându-i pe aceştia în demersul lor de a strânge fonduri pentru cercetarea şi prevenirea demenţei în numele fostului chitarist al trupei, Malcolm Young, care suferă de această boală. În urma diagnosticului, chitaristul a parasit trupa în 2014.

"Ştiu că Malcolm ar fi foarte mândru de voi. Eu sunt. Şi vreau să vă mulţumesc pentru că faceţi acest lucru. Avem un soldat rănit şi ce faceţi voi este fabulous.Vă voi ajuta şi sunt alături de voi", a fost mesajul lui Johnson.

Johnson a fost înlocuit de vocalistul Guns N’Roses, Axl Rose, în cel mai recent turneu al trupei, Rock or Bust, după ce medicii i-au recomandat să se retragă, dacă vrea să nu-şi piardă auzul.

De asemenea, vechiul basist, Cliff Williams, şi-a anunţat retragerea la sfârşitul turneului, iar bateristul Phill Rudd a fost dat afară în urma condamnării sale din 2015, pentru tentativă de omor şi posesie de droguri. Acesta din urmă a fost înlocuit de Chris Slade.

În momentul de faţă, AC/DC pregăteşte lansarea unui album de fotografii din cel mai recent turneu al lor în noua formula.

Sursă: NME

Share pe Facebook