KOOL WTF HIP

Ce avere a rămas urmaşilor după moartea liderului Motorhead, Lemmy Kilmister

Află cine este beneficiarul moştenirii

Conform publicaţiei The Mirror, moştenitorilor liderului Motorhead nu le-au rămas după moartea acestuia decât câteva sute de mii de lire sterline

Biroul succesoral din Londra arată că Lemmy a avut un imobil în valoare de doar 528.806 £, aproximativ 650.000 $, când acesta a decedat în decembrie 2015.

Iniţial se aştepta ca locuinţa acestuia, plus încasările din drepturile de autor la nivel mondial să fie în jurul sumei de 6,75 milioane £, în jur de 8,28 de milioane  $.

Se pare că beneficiarul moştenirii este Paul Inder, considerat a fi fiul acestuia, deşi diverse rapoarte arată că Lemmy ar mai fi avut un fiu în Bradford, Anglia, adoptat în tinereţe.

Mai mult de doua decenii Lemmy a locuit într-un apartament cu două camere închiriat în West Hollywood, California, după ce a renunţat să mai locuiască în Marea Britanie.

Întrebat în 2009 într-un interviu pentru revista Spin, de ce nu şi-a cumpărat o casă pe dealurile din Hollywood, acesta a răspuns că Motorhead n-a vândut atât de multe albume şi că nu-şi permite.

Am scris piesa Mama, I’m Coming Home pentru Ozzy şi am câştigat mai mulţi bani decât a vândut Motorhead până la acel moment.”

N-am de gând să mor sărac, dar nu sunt un om bogat. Plătesc impozite în SUA, dar nu sunt cetăţean al acestei ţări. Am fost arestat pentru două pastille de dormit în 1971, sunt o ameninţare pentru această ţară şi nu au vrut să-mi acorde cetăţenia”, a mai adăugat Lemmy.

Pe 24 decembrie, Lemmy şi-a sărbătorit împlinirea a 70 ani, două zile mai târziu a aflat că suferă de o formă agresivă de cancer, iar pe 28 a murit în casa sa din Los Angeles.

În ultimii ani, liderul Motorhead a avut mai multe problem de sănătate cu inima, fiind pus în situaţia de a reduce fumatul şi consumul de whisky cu care era obişnuit de o viaţă.

Acestea au fost motivele pentru care Motorhead a anulat o serie de concerte în ultimii doi ani de viaţă a lui Lemmy, dar a reuşit să termine ultimul turneu european pe 11 decembrie 2015.

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook