KOOL WTF HIP

Fostul chitarist Motorhead, Phil Campbell: „Lemmy este în mintea mea în fiecare zi, spunându-mi s-o las mai moale”

„Dispariţia lui e o pierdere foarte mare pentru mine.”

Ex. chitaristul Motorhead este ocupat cu noul său proiect Phil Campbell & The Bastard Sons, trupă care este literalmente formată din copiii săi.

În această formulă a scos de curând un prim disc şi se află în turneul de promovare al acestuia.

Am devenit foarte responsabil în acest turneu. Nu-mi mai permit nicio nebunie. Trebuie să mă asigur în permanenţă că totul e ok pe scenă, să am grijă de fii mei, când se îmbată. Toţi sunt fii mei. Cu excepţia vocalistului Neil Starr, toţii sunt fii mei. El e singura excepţie, din câte ştiu, a glumit acesta.

"Soţia mea nu a fost de acord cu numele trupei şi n-a vorbit cu mine mult timp. Acum s-a obişnuit, cred. Nici măcar n-a fost ideea mea, a fost ideea lor" a continuat Phil Campbell.


Despre Lemmy, acesta a declarat:

"Am petrecut 32 de ani împreună. După cum vă puteţi imagina, am petrecut mai mult timp cu el, decât cu soţia şi familia mea. Am trăit impreună atâtea momente speciale, am facut împreună o muzică extraordinară. Dispariţia lui e o pierdere foarte mare pentru mine.
Dar simt ca e cu mine în fiecare zi, e în mintea mea, îmi zice s-o las mai moale
."

Liderul Motorhead, Lemmy Kilmister a murit pe 28 decembrie 2015 în apartamentul său din Los Angeles, la patru zile după ce acesta împlinise 70 ani. Lemmy suferea de insuficienţă cardiacă, cancer la prostată şi aritmie cardiacă. În conformitate cu declaraţia oficială a trupei, cancerul a fost depistat cu doar doua zile înainte.  

Sursă: Blabbermouth

Share pe Facebook