KOOL WTF HIP

O statuie cu Lemmy a fost dezvelită în barul Rainbow din Los Angeles

Rainbow e un celebru bar in Los Angeles, în care şansele să vezi rock-staturi cu o bere sub nas sunt destul de mari.O constantă era faptul că, de peste 20 ani, atunci când nu era in turneu, Lemmy era zilnic în bar, cu o ţigară in colţul gurii, cu un whisky cu cola langă el, jucând poker la păcănele.

Lemmy era ca un dispozitiv aici, iar clienţii întrebau mereu, dacă e pe aici. E în turneu, le răspundeam, dar reveniţi şi o să-l găsiţi”, işi aminteşte unul din patronii barului.

Rainbow este afacerea familiei Maglieri. După moartea lui Kilmister din aceştia s-au gândit să-i facă ostatuie, care să stea în permanenţă în bar. Au stabilit costurile ca fiind undeva la 22 mii $ şi au început campanie de crowd funding. Familia Maglieri au căutat oamenii cei mai potriviţi pentru a crea monumentul şi aşa l-au găsit pe Travis Moore, licenţiat iîn arte plastice.

Moore s-a dovedit a fi un artist care are conştiinţa lucrului bine făcut, a stat de vorbă cu cei mai buni prieteni a lui Lemmy, cu iubita lui, a vorbit chiar şi cu cel care îi făcea cismele.

Statuia are 182 cm şi a fost dezvelită la sfărşitul lui august în incinta barului. Evenimentul a adunat foarte mulţi fani care au împărtăşit amintiri fie despre ce a însemnat Motorhead iîn viaţa lor, fie despre cum l-au întâlnit.

Iar cola cu whiskey se găseşte în meniul barului sub numele de Lemmy’s.

Share pe Facebook