KOOL WTF HIP

Ozzy răspunde public fostului colaborator, Bob Daisley, privind drepturile de autor neplătite

Daisley a dat in judecată Blizzard Music Ltd. cerând daune de două milioane dolari, pe motiv că nu şi-a primit suficienţi bani pentru piesa Crazy Train.

Piesa a fost lansată în 1980, iar Daisley apare pe lista compozitorilor împreună cu regretatul chitarist Randy Rhoades.

Ozzy a răspuns public fostului său partener intr-o declaraţie publică:

În ultimii 36 ani, d-nul Daisley a primit redevenţe bianuale de câteva milioane de dolari, care au fost încasate în mod obişnuit de către acesta.

Domnia sa a mai intentat şi anterior procese în Marea Britanie şi SUA şi a pierdut de fiecare dată. În urma solicitărilor lui Daisley, Blizzard Music Ltd. a fost verificată de firme de audit, care nu au gasit nicio discrepanţă.

Întelegem că d-nul Daisley este acum la vârsta pensionarii si că aceşti bani sunt principala sa sursă de venit, deci este dreptul lui să ceară aceşti bani, insă după 36 ani acest lucru echivalează cu hărţuirea.

Am sperat că dupa atâta timp, d-nul Daisley să-şi fi atenuat obsesia personală şi resentimentele faţă de succesul d-nul Osbourne. Blizzard Music Ltd. şi Ozzy Osbourne se vor apăra cu fermitate”

Daysley a fost basistul lui Ozzy pe primele doua discuri. Diary of a Madman şi Blizzard of Ozz. Acesta s-a declarant devastat şi stupefiat de decizia Curţii Federale din Los Angeles, care i-au dat câştig de cauză lui Ozzy.

Pretenţia lui Daisley este de fapt o chichiţă avocaţească, el insistând să fie incadrat la drepturi de autor de performanţă, asta insemnând că procentual să ia peste 30-35% din încasări.

Share pe Facebook