KOOL WTF HIP

Cele mai bune sfaturi pentru relaţiile de cuplu vin de la Marilyn Manson

Azi se lansează oficial noul album "Heaven Upside Down"

Acum c-a dat-o la pace cu Justin Bieber, Marilyn Manson, acest Mephistopheles of Los Angeles, s-a aventurat în cadrul unui interviu acordat Rolling Stone să-şi bage coada în probleme de amor, având câteva staturi de dat.

"Am învăţat să nu mă las pradă emoţiilor şi să folosesc logica. Dacă eşti într-o ceartă, este aproape ştinţific dovedit că bărbaţilor nu le ia mai mult de 6 minute să se care. Dacă o femeie începe să plângă, dă-i 15 minute şi se va opri. Dacă încerci să menajezi cumva lucrurile sau să fii amabil atunci când te cerţi, nu va funcţiona niciodată."

Bineînţeles, aceste sfaturi de bun simţ vin de la un om care admite că şi-a pierdut virginitatea cu o majoretă în Canton, Ohio, mâncând şi nişte crabi în acelaşi timp. Probabil mai puţin cunoscut este că Manson a fumat odată şi nişte pudră din oase umane:

"Am fumat odată oase umane la pachet cu nişte acid", susţinând că nimic nu este mai cumplit decât prizarea sării de baie. "Nu vreau să am riduri, să-mi atârne carnea pe mine. Toţi demonii apar când fumezi oase şi iei acid. Cu cât îmbatrâneşti mai mult, cu atât mai mulţi demoni îţi dau târcoale şi coşmaruri"

Azi este lansarea oficială a noului său album, Heaven Upside Down.  

Sursă: AltPress.com

Share pe Facebook