KOOL WTF HIP

Chitaristul Gary Holt este pregătit să compună muzică pentru un eventual viitor album Slayer

"Ştiu foarte bine să diferenţiez o piesă Exodus, faţă de o piesă Slayer"

Viitorul legendarei trupe americane thrash metal, Slayer, este incert. Basistul şi vocalistul Tom Araya nu este foarte sigur c-ar vrea să lucreze la un nou album, iar Kerry King spune că un nou material ar fi în plan, dar în 2018.

Chitaristul Exodus, Gary Holt, care l-a înlocuit pe Jeff Hanneman, a declarat recent într-un interviu pentru publicaţia Ultimate Guitar că este pregătit să compună pentru Slayer, dar că acest fapt se va întâmpla când trupa se va hotărâ să lucreze pentru un viitor disc.

"Sunt cu siguranţă pregătit pentru asta. Multă lume se întreabă că dacă sunt parte din Exodus, cum aş putea compuce ceva pentru Slayer. Ştii, de multe ori diferenţa între piesele Exodus şi Slayer este de o singură notă. Tot thrash metal este. Oricine îşi poate da seamna de faptul că trupa germană Kreator este mult mai melodică decât Exodus, iar Slayer sună mult mai colorat. Am cântat suficient de mult cu ei cât să ştiu foarte bine să diferenţiez o piesă Exodus, de o piesă Slayer."

Holt a venit în Slayer în 2011, după moartea lui Hanneman, dar nu a contribuit la compoziţia albumului din 2015, Repentless.

Share pe Facebook